Scotchgard™ kiveniskuteippi Pro Series

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Virtuaalisesti läpinäkyvä, uretaanikalvo suojaa autosi maalipintaa naarmuilta, kiveniskuilta, tielialta ja muilta vahingoilta.

Itse korjautuva teknologia kalvossa tarjoaa korkealaatuista naarmuuntumisen suojaa

Säilyttää kirkkautensa ilman kellertävyyttä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 202KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Virtuaalisesti läpinäkyvä, uretaanikalvo suojaa autosi maalipintaa naarmuilta, kiveniskuilta, tielialta ja muilta vahingoilta
 • Itse korjautuva teknologia kalvossa tarjoaa korkealaatuista naarmuuntumisen suojaa
 • Säilyttää kirkkautensa ilman kellertävyyttä
 • Tarjoaa pitkäkestoisen, vahvan ja huollettoman ratkaisun
 • Täydellinen suoja helmoihin, peleihin, konepeltiin jne
 • Optisesti kirkas lopputulos säilyttää auton oman värin
 • Käytä sertifioitua asentajaa luomaan täydellinen ja luotettava lopputulos
 • 10 vuoden takuu
 • Korkealaatuinen kalvo takaa korkealaatuisen tuloksen

Scotchgard™ Pro Sarjan kiveniskuteippi tarjoaa korkealaatuista suojaa autosi maalipinnalle suojaten sitä naarmuilta, iskuilta ja ympäristön kuormituksilta. Pro sarjan kalvomme tarjoaa itsekorjautuvan ominaisuuden joka korjaa pienet naarmut ja iskut itsestään kalvon pinnalta. 3M suojakalvo tarjoaa korkealaatuisen suojan naarmuja, läikkiä, kulumista, ilmaston aiheuttavia kuormituksia ym. vastaan, säilyttäen autosi pinnan ulkonäön kuin uutena pidempään.

Paras suoja Scotchgard™ Pro Sarjan kiveniskuteippi tarjoaa korkeimman saatavilla olevan naarmuuntumisen ja kolhu-suojan sekä 3M kiveniskuteippien parhammiston autosi maalipinnan suojaksi. Kalvon erikoiskäsitelty suojapinta on kristallinkirkas ja takaa auton maalipinnan värin ja ulkonäön pysyvän ennallaan. Kalvo on joustava ja mukautuva ja kestää hyvin rankempiakin olosuhteita tarjoamalla jopa 10 vuoden keston ja korkealaatuisen suoristuskyvyn. Scotchgard™ Pro Sarjan kalvot (PDF, 2.79 Mb) tarjoavat korkealaatuista suojaa auton maalipinnoille. 8 mil (203micron) polyuretaanikalvo on päällystetty kestävällä uretaanikalvolla joka tarjoaa lisäsuojaa UV säteilyä vastaan. Kalvossa on autojen maalipinnalle soveltuva, kirkas liima joka istuu täydellisesti ja turvallisesti auton pintaan tarjoten kestävää maalipinnan suojaa. Näkymätön suoja Kiveniskuteippi - maalipinnan suojakalvo - suojaa autosi maalipintaa muuttamatta autosi ulkonäköä. Kalvo säilyttää autosi ulkonäön uutena ja suojaa altistuneita osia kuten sivupeilejä, konepeltiä, kahvoja ja paneeleja ja helmaa. Kalvo suojaa kiveniskuilta, naarmuilta, tiepinnasta lentävältä lialta ja ympäristön vaikutuksilta. Scotchgard™ Pro sarjan suojakalvossa on kestävä pinta joka pitää sisällään erinomaisen pysyvyyden, iskunkestävyyden ja suojaa sekä kuumuudelta että kosteudelta. Asennettaessa kirkas kalvo on virtuaalisesti läpinäkyvä eikä erotu auton omasta maalipinnasta. Kestävä polyuretaanikalvo tarjoaa huippuluokan istuvuuden haastavimmissakin pinnoissa ja on erinomainen valinta säilyttämään auton maalipinnan ulkonäön uutena. Scotchgard™ Pro Sarjan kalvot ovat huoltovapaita eivätkä vaadi erikoiskäsittelyä joten omistaja voi vahata ja pestä autoa normaaliin tapaan. Kymmenen vuoden takuu Kun kalvon on asentanut 3M sertifioitu ja koulutettu asentaja Scotchgard™ Pro sarjan kieveniskuteipillä on 10 vuoden takuu. Takuu korvaa muutoksia kalvon ulkonäössä kuten kellertävyydeltä, kuplilta tai kalvon haurastumiselta. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä authorisoituun jälleenmyyjään. Anna ammattilaisen hoitaa asennus 3M suosittelee että kiveniskuteipin asennus hoidetaan ammattilaisen toimesta. Ammattilainen asentaja on koulutettu asentamaan kalvoa haastavampiin pintoihin kuten pokkauksiin, syvennyksiin, renkaan ympäristöihin jne. Kalvon leikkauksessa hyödynnetään tietokoneohjelmaa joka tarjoaa jokaiselle automallille oman kaavan ja takaa näin tarkan mallin ja pohjan joka takaa tarkan ja siistin lopputuloksen. Asentajaa kiveniskuteipin valmiiksileikattu malli helpottaa asennusta.

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.