1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Pintasuojamateriaalit
 5. Suojakalvot pintoihin
 6. 3M™ VentureShield™ kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD

3M™ VentureShield™ kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD

3M ID B40066702
 • Suojaa auton pintoja jotka ovat vaikeita ja kalliita korjata maalilla
 • Säästää aikaa ja rahaa uudelleen maalamiseen
 • Korkeakiiltoinen ja siisti maalipinta pidempään
 • Optisesti kirkas
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot

3M™ VentureShield™ kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD tarjoaa suojaavan kalvon maalatuille ajoneuvon pinnoille. Kalvo auttaa suojaamaan ajoneuvon pintaa kiveniskuilta, kulumiselta, naarmuilta ja ympäristön aiheuttamilta vahingoilta. Kalvo on helppo asentaa ja säilyttää kirkkautensa ja hyvän suoja-ominaisuutensa pitkään.

Tuplakerros läpinäkyvää suojaa
3M™ VentureShield™ Kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD on 8 mil (203micron) paksuinen uretaanikalvo kirkkaalla pinnalla ja suojakalvolla. Asennettaessa, kalvo on optisesti kirkas ja lähes huomaamaton alkuperäiseen maalipintaan nähden. Kalvossa on kirkas, paineherkkä liima (PSA) joka asettuu turvallisesti ja helposti auton maalipinnoille, suojaten alla olevaa pintaa.

Tämä vahva, termoplastinen polyuretaanikalvo tarjoaa loistavaa istuvuutta ja asennettavuutta auton kaarevilla pinnoilla, ja tarjoaa korkealaatuista ja kestävää suojaa auton herkästi kolhuuntuville pinnoille kuten paneelit ja helmat. 3M™ VentureShield™ Kiveniskuteippi(PPF) on vahvistettu pintakalvolla joka tarjoaa kaksinkertaisen suojan kulumaa vastaan ja säilyttää auton maalipinnan siistinä ja uuden näköisenä.

Kustannustehokas suoja
Kiveniskuteippi, tai toisena nimenä tunnettu maalipinnan suojakalvo, on yksi parhaimpia ratkaisuja säilyttää auton pinta siistinä. Vahva, kestävä ja optisesti kirkas uretaanikalvo säilyttää auton maalipinnan uuden näköisenä pidempää, muuttamatta auton väriä ja ulkonäköä. Kalvo suojaa auton herkästi vahingoittuvia pintoja kuten ovenkahvoja, helmaa, konepeltiä ja paneeleja. Kalvo kestää hyvin korkeita lämpötiloja, UV säteilyä ja suolaroiskeita. Säilytä auton maalipinnan ulkonäkö hyvänä ja auton arvo korkeampana PPF kiveniskuteipeillä.

Viiden vuoden takuu
3M™ VentureShield™ kiveniskukalvossa on viiden vuoden kestävyystakuu. Jos haetaan pidempiaikaisempaa suojaa, suosittelemme premium luokan suojakalvoa, Scotchgard™ Pro Sarjan kiveniskuteippi - korkealaatuisella itsekorjautuvalla teknologialla ja 7 vuoden takuulla. Lisätietoa takuista saat tutustumalla takuukorttiimme.

Anna ammattilaisen hoitaa asennus
3M suosittelee että kiveniskuteipin asennus hoidetaan ammattilaisen toimesta. Ammattilainen asentaja on koulutettu asentamaan kalvoa haastavampiin pintoihin kuten pokkauksiin, syvennyksiin, renkaan ympäristöihin jne. Kalvon leikkauksessa hyödynnetään tietokoneohjelmaa joka tarjoaa jokaiselle automallille oman kaavan ja takaa näin tarkan mallin ja pohjan joka takaa tarkan ja siistin lopputuloksen. Asentajalle kiveniskuteipin valmiiksileikattu malli helpottaa asennusta.

3M™ VentureShield™ kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD:ssa on korkelaatuinen liimapinta, kestävä pinta ja kalvo kestää venyttämistä. Lisäksi kalvo on erittäin kestävä kuumuudelle ja kosteudelle. Kalvo on lujuusvoimaltaan 2900 PSI (20 MPa), ja kestää jopa 400% venytyksen, tarjoten näin helpotusta asennukseen vaikeissakin kohdissa.

 • Suojaa auton pintoja jotka ovat vaikeita ja kalliita korjata maalilla
 • Säästää aikaa ja rahaa uudelleen maalamiseen
 • Korkeakiiltoinen ja siisti maalipinta pidempään
 • Optisesti kirkas
 • Optisesti kirkas, akryylipohjainen liima tarjoaa luotettavan pysyvyyden
 • TRANSLATION REQUIRED