1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Pintasuojamateriaalit
 5. Suojakalvot pintoihin
 6. 3M™ VentureShield™ Paint Protection Film 7510CC/CS-LD

3M™ VentureShield™ Paint Protection Film 7510CC/CS-LD

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

OEM-approved film used to provide blackout appearance around automotive side glass

A substitute for paint in areas of the automotive body that are expensive or difficult to paint

Helps eliminates time and expense of paint processes and related steps

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • OEM-approved film used to provide blackout appearance around automotive side glass
 • A substitute for paint in areas of the automotive body that are expensive or difficult to paint
 • Helps eliminates time and expense of paint processes and related steps
 • High-gloss black surface is an effective design tool for brand differentiation and visual impact
 • Top clearcoat adds design flexibility
 • Modified acrylic adhesive delivers strong final adhesion and high shear performance
 • Die-cut, pre-masked parts and simple dispensing tools help reduce production costs

3M™ VentureShield™ Paint Protection Film 7510CC/CS-LD provides a coat of protection for painted or gel coated automotive surfaces. The film helps protect from stone chips, abrasion, bug damage, automotive fluid stains, and weather wear. It applies easily and maintains its clarity, durability and superior performance in a range of environmental conditions.

Tuplakerros läpinäkyvää suojaa
3M™ VentureShield™ Kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD on 8 mil (203micron) paksuinen uretaanikalvo kirkkaalla pinnalla ja suojakalvolla. Asennettaessa, kalvo on optisesti kirkas ja lähes huomaamaton alkuperäiseen maalipintaan nähden. Kalvossa on kirkas, paineherkkä liima (PSA) joka asettuu turvallisesti ja helposti auton maalipinnoille, suojaten alla olevaa pintaa.

Tämä vahva, termoplastinen polyuretaanikalvo tarjoaa loistavaa istuvuutta ja asennettavuutta auton kaarevilla pinnoilla, ja tarjoaa korkealaatuista ja kestävää suojaa auton herkästi kolhuuntuville pinnoille kuten paneelit ja helmat. 3M™ VentureShield™ Kiveniskuteippi(PPF) on vahvistettu pintakalvolla joka tarjoaa kaksinkertaisen suojan kulumaa vastaan ja säilyttää auton maalipinnan siistinä ja uuden näköisenä.

Kustannustehokas suoja
Kiveniskuteippi, tai toisena nimenä tunnettu maalipinnan suojakalvo, on yksi parhaimpia ratkaisuja säilyttää auton pinta siistinä. Vahva, kestävä ja optisesti kirkas uretaanikalvo säilyttää auton maalipinnan uuden näköisenä pidempää, muuttamatta auton väriä ja ulkonäköä. Kalvo suojaa auton herkästi vahingoittuvia pintoja kuten ovenkahvoja, helmaa, konepeltiä ja paneeleja. Kalvo kestää hyvin korkeita lämpötiloja, UV säteilyä ja suolaroiskeita. Säilytä auton maalipinnan ulkonäkö hyvänä ja auton arvo korkeampana PPF kiveniskuteipeillä.

Viiden vuoden takuu
3M™ VentureShield™ kiveniskukalvossa on viiden vuoden kestävyystakuu. Jos haetaan pidempiaikaisempaa suojaa, suosittelemme premium luokan suojakalvoa, Scotchgard™ Pro Sarjan kiveniskuteippi - korkealaatuisella itsekorjautuvalla teknologialla ja 7 vuoden takuulla. Lisätietoa takuista saat tutustumalla takuukorttiimme.

Anna ammattilaisen hoitaa asennus
3M suosittelee että kiveniskuteipin asennus hoidetaan ammattilaisen toimesta. Ammattilainen asentaja on koulutettu asentamaan kalvoa haastavampiin pintoihin kuten pokkauksiin, syvennyksiin, renkaan ympäristöihin jne. Kalvon leikkauksessa hyödynnetään tietokoneohjelmaa joka tarjoaa jokaiselle automallille oman kaavan ja takaa näin tarkan mallin ja pohjan joka takaa tarkan ja siistin lopputuloksen. Asentajalle kiveniskuteipin valmiiksileikattu malli helpottaa asennusta.

3M™ VentureShield™ kiveniskuteippi 7510CC/CS-LD:ssa on korkelaatuinen liimapinta, kestävä pinta ja kalvo kestää venyttämistä. Lisäksi kalvo on erittäin kestävä kuumuudelle ja kosteudelle. Kalvo on lujuusvoimaltaan 2900 PSI (20 MPa), ja kestää jopa 400% venytyksen, tarjoten näin helpotusta asennukseen vaikeissakin kohdissa.

Tuotetiedot

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.