3M™ -epäkeskohiomakone

 • 3M ID B40066137

Täydellinen tasaisen pinnan viimeistelyyn ja tiivisteaineiden hiontaan

Pienikokoinen ja kevyt; ergonominen muotoilu helpottaa käsittelyä pidempienkin hiontatöiden aikana

Tarkkuustasapainotettu ja suunniteltu sujuvaan käyttöön

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Täydellinen tasaisen pinnan viimeistelyyn ja tiivisteaineiden hiontaan
 • Pienikokoinen ja kevyt; ergonominen muotoilu helpottaa käsittelyä pidempienkin hiontatöiden aikana
 • Tarkkuustasapainotettu ja suunniteltu sujuvaan käyttöön
 • Paineilmakäyttöinen; kestää pidempää yhtäjaksoista käyttöä kuin sähköhiomakoneet (paineilmaletku ja ilmakompressori myydään erikseen)
 • Valitse kolmesta mallista: imuriton, keskusimurilla toimiva tai sisäisellä imulla varustettu

3M™-epäkeskohiomakone muodostaa poikkeuksellisen hienon ja tasaisen pinnan metalliin, puuhun, komposiitteihin ja kehittyneisiin materiaaleihin. Sen 75 mm x 100 mm kokoinen hiomapinta ylettyy helposti nurkkiin ja kulmiin. Paineilmakäyttöinen hiomakoneemme on saatavilla kolmella pölynpoistomekanismilla sekä monilla lisävarusteilla.

Poista epätasaisuudet, naarmut ja pyörteet metallista, puusta, lasikuidusta, komposiiteista ja muista materiaaleista 3M™-epäkeskohiomakoneella. Tuloksena on hieno, tasainen pinta, joka on valmis maalattavaksi tai lakattavaksi. Hiomakoneemme on suunniteltu ylettymään helposti nurkkiin ja kulmiin 75 mm x 100 mm alustan avulla. 179 watin moottorin ja halkaisijaltaan 1/8 tuuman (3 mm) hiontaliikkeen ansiosta hionta on tehokasta, mikä sopii täydellisesti tasaisten pintojen viimeistelyyn ja tiivisteaineiden hiomiseen. Hiomakone mahdollistaa tuntien keskeytyksettömän käytön. Paineilmakäyttöinen hiomakone toimii ilmakompressorin generoimalla paineilmavoimalla. Soveltuu useiden tuntien jatkuvaan teollisuuskäyttöön. Lujarakenteinen mutta kevyt ja pienikokoinen. Ergonomisen kädensijan ansiosta sitä on helppo käsitellä väsymättä. Paineilmakäyttöinen epäkeskohiomakoneemme on saatavilla kolmella pölynpoistomekanismilla sekä monilla lisävarusteilla. Se sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Suositun ja tehokkaan ilman sisäistä pölynpoistoa olevan hiomakoneen mukana toimitetaan 3M™ Hookit™ -alusta. Käytä keskusimurilla toimivaa hiomakonettamme, kun vaaditaan pölynpoistoa. Liitä kone työtilan keskusimurijärjestelmään pölyn poistamiseksi. Sisäisellä imulla varustettu hiomakone on suunniteltu toimimaan Clean Sanding -järjestelmämme kanssa. Sen mukana toimitetaan HEPA-tasoinen Clean Sanding -suodatinpussi sekä Hookit-hioma-alusta. Tämä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan monia etuja. Se auttaa hallitsemaan pölyä, pitää hioma-aineen puhtaana ja antaa paremman viimeistelyn, jolloin tarvitaan vähemmän kiillotusta ja uusintatyötä. Se minimoi siivouskuluja ja maksimoi hiomamineraalin käyttöiän. Parhaan suorituskyvyn saat, kun käytät Hookit-kiinnitysjärjestelmää.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään pyörteettömän, tasaisen ja naarmuttoman pinnan muodostamiseen monenlaisiin materiaaleihin auto- ja veneteollisuudessa sekä muilla teollisuudenaloilla

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.