3M™ 920XL kaksipuolinen teippi

3M ID B40065881
  • Liima-aineet, jotka sopivat erinomaisesti erilaisten materiaalien liittämiseen
  • Synteettinen kumiliima tarttuu välittömästi kutistemuovipakkauksiin, pahviin tai itse tuotteeseen.
  • Selkämateriaali ei murru tai halkeile ja kestää pitkään
  • 0,036 mm paksuinen UPVC-selkäaine mahdollistaa teipin irrottamisen yhtenä kappaleena monista pintamateriaaleista
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,1 mm
Lisätietoja
  • Liima-aineet, jotka sopivat erinomaisesti erilaisten materiaalien liittämiseen
  • Synteettinen kumiliima tarttuu välittömästi kutistemuovipakkauksiin, pahviin tai itse tuotteeseen.
  • Selkämateriaali ei murru tai halkeile ja kestää pitkään
  • 0,036 mm paksuinen UPVC-selkäaine mahdollistaa teipin irrottamisen yhtenä kappaleena monista pintamateriaaleista
  • Voidaan käyttää jopa −51 °C:n (−60 °F:n) pakkasessa ja +52 °C:n (+125 °F:n) lämmössä.

3M™ kaksipuoliset teipit levennetyllä linerilla ovat selkäaineettomia teippejä yleiskäyttöön. Ne helpottavat asennusta linerin helpon aloituksen ja irrotuksen ansiosta.

Helppo linerin aloitus ja poistaminen tekee työskentelystä sujuvaa 3M™ kaksipuolisten selkäaineettomien teippien levennetty lineri ulottuu teipin liimapintaa pidemmälle, mikä helpottaa linerin aloitusta ja poistamista. Teipin molemmin puolin on liimattomat tai sormella irrotettavat reunat linerin irrottamisen helpottamiseksi. Suositellut käyttökohteet: Pahviset kuljetuslaatikot, kirjekuoret, lääketeollisuuden pakkausetiketit, myyntipisteiden kyltit ja mainokset, rullan aloitus, erilaiset asiakirjat sekä paperien liittäminen. Luotettava ratkaisu monille eri materiaaleille. 3M™ kaksipuoliset teipit, joissa on levennetty lineri, mahdollistaa monia liimaratkaisuja sekä korkean että alhaisen pintaenergian materiaaleille, muun muassa pinnoitetuille ja pinnoittamattomille papereille, kalvoille, muoveille, vaahtomuoveille ja metalleille. Saatavilla mm. seuraavat liima-ainevaihtoehdot: 3M™ 400 akryyliliima-aineessa on hyvä välitön tarttuvuus sekä hyvä leikkauslujuus ja se soveltuu hyvin paperimateriaalien kiinnitykseen. 3M 400 liima-ainetta sisältäviä tuotteita: 3M™ 465XL kaksipuolinen teippi ja 3M™ 920XL kaksipuolinen teippi, levennetyillä linereilla. 3M™ 340 akryyliliima-aineessa on erinomainen tarttuvuus ja sitä käytetään yleisesti lääketeollisuuden etikettien kiinnittämiseen. 3M 340 liima-ainetta sisältäviä tuotteita: 3M™ 450EK kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla, 3M™ 465XL kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla, 3M™ 920XL kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla, 3M™ 466XL kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla. Saatavilla on lisäksi useita erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuvia linerimateriaaleja, esim. vahvistettu voimapaperi, venyvä voimapaperi sekä glassiinilineri. Mitä ovat selkäaineettomat teipit? Yleisesti ottaen selkäaineettomissa 3M-teipeissä on liimakerros irrotettavassa erikoislinerissa. Teippi koostuu pelkästä liima-aineesta ilman selkämateriaalia. Teippiä käytetään asettamalla se pinnalle liimapuoli alaspäin, poistamalla lineri ja asettamalla liitettävä pinta liimapinnalle. Parempia ideoita pinnalle tieteen ja innovaation avulla Teemme 3M:n teollisuusteipit ja -liimat osastolla jatkuvaa tuotekehitystä ja hyödynnämme liittämisteknologioita sellaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Teknologiamme auttavat asiakkaitamme tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.