Scotch-Brite™ SC-DH viimeistelylaikka

 • 3M ID B40065245

Eri karkeusluokkia ja kokoja sisältävästä valikoimasta löydät sopivan tuotteen puhdistus-, viimeistely- ja tasoitustehtäviin sekä kevyeen purseenpoistoon.

Avoin verkkorakenne pysyy viileänä ja kestää tukkeutumatta pitkään.

Mukautuva laikka käsittelee pintoja muuttamatta työstettävän kappaleen geometriaa.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Eri karkeusluokkia ja kokoja sisältävästä valikoimasta löydät sopivan tuotteen puhdistus-, viimeistely- ja tasoitustehtäviin sekä kevyeen purseenpoistoon
 • Avoin verkkorakenne pysyy viileänä ja kestää tukkeutumatta pitkään
 • Mukautuva laikka käsittelee pintoja muuttamatta työstettävän kappaleen geometriaa
 • Sopii metallien, komposiittimateriaalien, muovin ja muiden materiaalien käsittelyyn
 • 3M™ Hookit™ -kiinnityksen ansiosta laikka voidaan vaihtaa nopeasti monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa

Scotch-Brite™ SC-DH viimeistelylaikkoja on saatavana useina eri kokoina ja eri karkeusluokissa. Laikka on erinomainen valinta puhdistus-, tasoitus-, purseenpoisto- ja viimeistelytöihin sekä työstöön ennen pintakäsittelyä tai maalausta. Kestävä avoin kuituverkkorakenne mukautuu epäsäännöllisiin ja muotoiltuihin pintoihin vahingoittamatta työstettävää kappaletta.

Avoin verkkorakenne pysyy viileänä ja kestää kuormitusta tukkeutumatta, jonka ansiosta laikka kestää pitkään. Tasaisesti pinnalle sijoittuvat hiomajyvät poistavat ainetta nopeasti ja tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyjäljen. Hookit -kiinnitys mahdollistaa laikan nopean kiinnittämisen ja irrottamisen ja pitää laikan tukevasti paikallaan työstämisen aikana. Scotch-Brite™ SC-DH viimeistelylaikoissa käytetään hiomamineraalina piikarbidia ja alumiinioksidia. Piikarbidi on erittäin terävä synteettinen mineraali, jota käytetään tavallisesti kevyen hionnan sovelluksissa, kuten pintojen valmistelussa maalausta varten. Alumiinioksidi on puolestaan kova ja kulmikas mineraali, joka leikkaa tehokkaasti ja kestää pitkään. Piikarbidi hajoaa alumiinioksidia nopeammin, mutta tuottaa ylivoimaisen viimeistelyjäljen.

Scotch-Brite™-hiomatuotteissa hiomajyvät on integroitu polyamidikuituihin tai muihin synteettisiin kuituihin. Yhdistämällä hiovat aineet kuituihin saadaan aikaan hiomatuote, joka toimii tasalaatuisesti koko tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali pysyy viileänä vähentäen työstettävän kappaleen värimuutosten ja taipumisen vaaraa. Koska kuidut kestävät kuormitusta tukkeutumatta, hiomamateriaali leikkaa tehokkaasti, kuidut pysyvät auki ja laikka kestää pitkään.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.