1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomakalvolaikat
 6. 3M™ Trizact™ PSA 268XA -hiomakalvolaikka

3M™ Trizact™ PSA 268XA -hiomakalvolaikka

 • 3M ID B40065027

Värikoodaus karkeusasteen mukaan vähentää väärän karkeuden valinnan riskiä työn aikana

3M mikroreplikointitekniikka mahdollistaa nopean hionnan ja yhdenmukaisen viimeistelypinnan

Kosketusliima (PSA) kiinnittää laikat nopeasti ja helposti hioma-alustoihin

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Värikoodaus karkeusasteen mukaan vähentää väärän karkeuden valinnan riskiä työn aikana
 • 3M mikroreplikointitekniikka mahdollistaa nopean hionnan ja yhdenmukaisen viimeistelypinnan
 • Kosketusliima (PSA) kiinnittää laikat nopeasti ja helposti hioma-alustoihin
 • Vedenkestävän polyesteriselän ansiosta laikkoja voi käyttää märkä- tai kuivahiontaan

3M™ Trizact™ -PSA-hiomakalvolaikassa 268XA hyödynnetään 3M:n mikroreplikointitekniikkaa ja vedenkestävää polyesteriselkämateriaalia. 268XA-laikkamme on suunniteltu kiillotus- ja viimeistelysovelluksiin.

Käytä 3M™ Trizact™ 268XA -PSA-hiomakalvolaikkaa eri materiaalien, kuten akryylituotteiden, kiinteäpintaisten materiaalien ja lasin hiontaan. 268XA-laikkojamme käytetään yleensä välihionnassa, jotta saavutetaan haluttu matta, puolikiiltävä tai korkeakiiltopinta. Laikkojen selkämateriaali on vedenkestävä ja soveltuu sekä märkä- että kuivahiontaan. Käytettäessä veden kanssa laikka pysyy viileänä ja hiomajäte, joka voisi vahingoittaa tai värjätä materiaalia, huuhtoutuu pois. Käytä vain tilkka vettä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Perinteisessä pinnoitetussa hiomatuotteessa on tyypillisesti epätasaisesti siroteltua mineraalia, mutta Trizact™-hiomatuotteissamme mineraali on säännönmukaisesti kohdistettua. 3M mikroreplikointitekniikka muodostaa pyramideja muistuttavista mikroskooppisista, kolmiulotteisista rakenteista koostuvan kuvioidun pinnan. Kun pyramidi kuluu hiottaessa, esiin tulee uutta terävää mineraalia, joten tuloksena on yhdenmukainen ja ennakoitava, viimeistelty pinta. Säännöllisenä ja yhdenmukaisena säilyvä hiomajälki vähentää tarvetta käyttää työssä muita hiomatuotteita, mikä vähentää prosessin vaiheita ja lisää tuottavuutta. Hiomakalvolaikoissa on kosketusliimaselkä (PSA, Pressure Sensitive Adhesive), joten laikan kiinnittäminen ja irrottaminen on helppoa. Laikat on pakattu kätevään rullaan, jolloin yksittäisestä laikasta ei tarvitse irrottaa taustapaperia. Tämä säästää aikaa ja tekee käytöstä helppoa. Laikkoja käytetään yhdessä epäkeskohiomakoneeseen kiinnitettävän PSA- tai 3M™ Stikit™ -hioma-alustan (myydään erikseen) kanssa. Saatavilla karkeuksissa A5–A35. Pienemmät karkeudet soveltuvat hienompaan viimeistelyyn ja suuremmat karkeudet karkeampaan viimeistelyyn. Laikat on värikoodattu karkeusasteen mukaan, mikä vähentää väärän karkeuden valinnan riskiä työn aikana. Käytä kalvolaikkojamme nopeaan hiontaan ja yhdenmukaiseen viimeistelyyn.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään osana monivaiheista viimeistelyprosessia, jossa muodostetaan kiillotettu pinta eri materiaaleille lasista akryyliin

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.