1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomakalvolaikat
 6. 3M™ Trizact™ 464LA -hiomakalvolaikka

3M™ Trizact™ 464LA -hiomakalvolaikka

3M ID B40065015
 • Trizact™-hiomatuotteet kestävät usein yli viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Soveltuu käytettäväksi pienoisepäkesko- tai epäkeskohiomakoneessa kiillotusvalmiin pinnan muodostamiseksi
 • Piikarbidimineraali hioo terävästi ja antaa hienon viimeistelyn
 • Saatavilla on useita karkeusasteita, joten käyttäjät voivat tehdä oikean valinnan kuhunkin projektiin
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Tuotemuoto
Levyrulla
Lisätietoja
 • Trizact™-hiomatuotteet kestävät usein yli viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Soveltuu käytettäväksi pienoisepäkesko- tai epäkeskohiomakoneessa kiillotusvalmiin pinnan muodostamiseksi
 • Piikarbidimineraali hioo terävästi ja antaa hienon viimeistelyn
 • Saatavilla on useita karkeusasteita, joten käyttäjät voivat tehdä oikean valinnan kuhunkin projektiin

Käytä 3M™ Trizact™ Finesse-it™ 464LA kalvolaikkaa, jonka ainutlaatuinen pintatopografia kanavoi hiomajätteen pois laikasta, mikä vähentää kuormittumisen mahdollisuutta ja pidentää laikan käyttöikää. 464LA-laikkamme on saatavilla eri karkeusasteina.

3M™ Trizact™ Finesse-it™ 464LA -kalvolaikkaa käytetään kuljetus- ja autoteollisuudessa. Se poistaa hitsausvirheet ja pintaviat maalatuista materiaaleista ennen kiillotusta. 464LA-laikkamme hioo riittävän terävästi hitsausvirheiden poistamiseksi mutta riittävän pehmeästi nystypinnan jättämiseksi maaliin. Laikkamme silikonikarbidista tehty mineraali on erittäin kovaa ja murtuu helposti, mikä tuo esiin uusia teräviä reunoja, jotka hiovat erittäin nopeasti ja tuottavat tasaisen, ammattilaistasoisen pinnan. Piikarbidihioma-aineita käytetään yleisesti pienen paineen sovelluksissa. Suunnittelimme 464LA-laikat kirkaslakan tahrankorjaukseen, maalin valmisteluun, pinnoitteen ja korroosion poistoon sekä pintavalmisteluun kirkaslakoille, pintamaaleille ja maaleille. Karkeusasteita on useita, joten käyttäjät voivat tehdä oikean valinnan kunkin projektin mukaan. Tätä laikkaa voidaan käyttää sekä epäkeskotahrahiomakoneissa että pienoisepäkeskohiomakoneissa. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

Käyttökohteet

 • Käytetään kuljetus- ja autoteollisuudessa poistamaan hitsausvirheet ja pintaviat maalatuista materiaaleista ennen kiillotusta
 • Kirkaslakan tahrankorjaukseen, maalin valmisteluun, pinnoitteen ja korroosion poistoon sekä pintavalmisteluun
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.