1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Viimeistelylaikka GB-DH

Scotch-Brite™ Viimeistelylaikka GB-DH

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Hio ja tasoita yhdellä kertaa

Hioma-aineena käytettävä 3M:n keraaminen alumiinioksidi antaa nopean ja yhdenmukaisen hionnan laikan käyttöiän ajan

Reunat kestävät kulutusta. Voidaan taittaa, pinota tai rullata tasaisten, epäsäännöllisten tai muotoiltujen pintojen tehokasta puhdistusta tai käsittelyä varten

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hio ja tasoita yhdellä kertaa
 • Hioma-aineena käytettävä 3M:n keraaminen alumiinioksidi antaa nopean ja yhdenmukaisen hionnan laikan käyttöiän ajan
 • Reunat kestävät kulutusta. Voidaan taittaa, pinota tai rullata tasaisten, epäsäännöllisten tai muotoiltujen pintojen tehokasta puhdistusta tai käsittelyä varten
 • Tasoita ilman odottelua – Scotch-Brite™-materiaali ei sula kuumia hitsaussaumoja käsiteltäessä
 • Tarrakiinnitys nopeisiin laikanvaihtoihin monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa

Kevyeen hiontaan ja tasoitukseen tarkoitetussa Scotch-Brite™-laikassa käytetään keraamista hiomajyväsekoitusta, joka antaa nopean hionnan optimaalista hitsausjälkien hiontaa ja tasoitusta varten. Laikkamme tasoittavat ja viimeistelevät tehokkaasti P36-karkeuden tai sitä hienommat hiomanaarmut.

Kun haluat alumiinioksidisimineraalilla varustettua hiomatuotteita nopeamman hionnan ja paremman kestävyyden, käytä kevyeen hiontaan ja tasoitukseen tarkoitettua Scotch-Brite™-laikkaa. Laikoissamme käytetään keraamista hiomajyvää optimaaliseen keskiraskaaseen aineenpoistoon, viimeistelyyn sekä hitsausjälkien poistoon ja tasoittamiseen – laikat tasoittavat ja viimeistelevät P36-karkeuden ja sitä hienommat hiomanaarmut. Niillä saavutetaan myös riittävä pinnanlaatu maalausta varten silloin, kun maalipinnan paksuus on vähintään 3 mil. 3M keraamisen ja alumiinioksidimineraalin seos on suunniteltu käyttäen 3M:n omaa teknologiaa. Mineraali murtuu säännöllisesti ja paljastaa uusia teräviä hiomajyvän reunoja, jolloin hiomatuote säilyttää suorituskykynsä koko tuotteen käyttöiän. Keraaminen alumiinioksidimineraali on huomattavasti kestävämpi ja tehokkaampi hiomateholtaan kuin perinteiset hiomajyvät. Se toimii tehokkaasti myös korkeissa lämpötiloissa ja rasituksessa. Scotch-Brite-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, joissa hioma-aineiden ja kuitumateriaalin yhdistelmä luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa. Tarjoamme täyden valikoiman laikkoja 3M Hookit -tarrakiinnityksellä työtiloihin, joissa liimalaikat voivat pilaantua pölystä ja liasta.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään keskiraskaaseen aineenpoistoon, viimeistelyyn, hitsin hiontaan ja tasoitukseen

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 114,3 mm, 127 mm, 115 mm
Karkeus Raskas käyttö, karkea, Super Duty -karkeus
Liitteen tyyppi Tarranauha
Hiontamateriaali Keraaminen alumiinioksidi