1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomalaikat pikakiinnityksellä
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ AL-DR -viimeistelylaikka

Scotch-Brite™ Roloc™ AL-DR -viimeistelylaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suuri laikka kevyttä ja keskivoimakasta puristusta käytettäessä ja silloin, kun laikan halutaan kestävän kuormitusta.

Käytetään puhdistukseen, viimeistelyyn, mattahiontaan ja purseenpoistoon.

Avoin verkkorakenne mukautuu pinnan epätasaisuuksiin ja ääriviivoihin, jolloin pinnan kovertuminen jää vähäiseksi.

Näytä enemmän tietoja

Valitse tuotevaihtoehdot

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suuri laikka kevyttä ja keskivoimakasta puristusta käytettäessä ja silloin, kun laikan halutaan kestävän kuormitusta
 • Käytetään puhdistukseen, viimeistelyyn, mattahiontaan ja purseenpoistoon
 • Avoin verkkorakenne mukautuu pinnan epätasaisuuksiin ja ääriviivoihin, jolloin pinnan kovertuminen jää vähäiseksi
 • Kuitukankaat nailonkuidut hajoavat vähitellen paljastaen uutta mineraalia, minkä ansiosta hiontajälki pysyy tasalaatuisena
 • Alumiinioksidi sekä hioo tarkasti että viimeistelee pinnan hienosti
 • Lisää hiontaa ja käyttöikää verrattuna 3M™ SC -viimeistelylaikkoihin
 • Roloc™-järjestelmän ansiosta laikan kiinnittäminen sähkötyökaluun on nopeaa ja helppoa

Scotch-Brite™ Roloc™ AL -viimeistelylaikka puhdistaa, viimeistelee, mattahioo ja poistaa purseet erilaisista pinnoista, esimerkiksi rautapitoisista metalleista ja värimetalleista. Sen vahvuus ja pehmeys ovat täydellisesti tasapainossa. Käytä tätä laikkaa epäpuhtauksien poistamiseen työstettävistä kappaleista osien geometriaa merkitsevästi muuttamatta.

Tämä laikka poistaa tehokkaasti purseet ja epäpuhtaudet pohjamateriaalia vahingoittamatta. Scotch-Brite™-tuotteet voivat helpottaa vaikeita töitäsi. Erityisesti Scotch-Brite™ Roloc™ AL -pintakäsittelylevy auttaa saamaan aikaan purseettoman, maalattavan pinnan vähemmillä työvaiheilla työkappaleen geometriaa muuttamatta. Alumiinioksidimineraali hioo nopeasti ja tarkasti. Alumiinioksidimineraali on sidottuna laikan avoimeen verkkoon. Alumiinioksidi on suosittu valinta teollisuuden ammattilaisten keskuudessa, koska se on kestävää ja tarkasti hiovaa. Lisäksi alumiinioksidin tiedetään olevan haurasta, mikä tarkoittaa, että se hajoaa lämmön ja paineen vaikutuksesta ja uudistuu tällöin itsestään. Haurauden ansiosta mineraali säilyttää tarkan leikkaavuutensa. Vaikka kaikissa laikoissa käytetään alumiinioksidia, tarjoamme Scotch-Brite™ Roloc™ AL -viimeistelylaikkoja kolmena karkeutena: erittäin hieno (VFN), keskikarkea (MED) ja karkea (CRS). Tällä tavoin käyttäjät voivat valita laikalle sellaisen karkeuden, joka sopii parhaiten hiottavalle pinnalle ja halutunlaatuiseen viimeistelyyn. Roloc™-järjestelmä helpottaa sähkötyökalujen kiinnittämistä Lisäsimme tähän laikkaan 3M™ Roloc™ -pikakiinnitysominaisuuden, jotta käyttäjät voivat vaihtaa helposti laikan toiseen eri karkeuksia peräkkäin käytettäessä. Tämän laikan kiinnittäminen sähkötyökaluun on nopeaa, mikä parantaa tuottavuutta ja läpimenoa. Käyttäjien tarvitsee vain kiinnittää se (erikseen myytävään) Roloc™-alustaan. Tämän jälkeen alusta kiinnitetään sähkötyökaluun. Kiinnitysvaihtoehdot ovat TS, TSM ja TR – jotkut ovat metallisia ja toiset muovisia. Käyttäjien pitää valita työkaluilleen oikea kiinnitys. Scotch-Brite™-etu Scotch-Brite™-tuotteissa mineraalit ovat kuitukankaan nailonkuiduissa. Mullistavan kuitupäällystysteknologian ansiosta Scotch-Brite™-hiomatuotteet ovat nopeammin hiovia ja tuottavat yhtenäisempää hiontajälkeä. Avoin verkkomateriaali on kuormitusta kestävää ja ylläpitää hiovien mineraalien hiontatehokkuuden suurena estämällä nailonkuitujen tukkeutumisen. Kun nailonkuidut hajoavat vähitellen hionnan aikana, ne paljastavat uutta mineraalia, joten saat tasaisen tarkkaa hiontajälkeä osa toisensa jälkeen.

Resurssit

Product catalogue Scotch Brite

Sovellusopas

(PDF , 65MB)

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.