1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ AL-DH ‑viimeistelylaikka

Scotch-Brite™ AL-DH ‑viimeistelylaikka

Products
 • Käytetään yleensä puhdistukseen, viimeistelyyn, mattahiontaan ja purseenpoistoon haluttaessa välttää laikan tukkeutumista.
 • Avoin rainarakenne reagoi pinnan epätasaisuuksiin ja muotoihin säilyttäen samalla osan geometrian
 • Kuitukankaat nailonkuidut hajoavat vähitellen paljastaen uutta mineraalia, minkä ansiosta hiontajälki pysyy tasalaatuisena.
 • Alumiinioksidi sekä hioo tarkasti että viimeistelee pinnan hienosti.
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Karkeus
Grade
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
Overall_Diameter_Metric
Enimmäis-RPM
Max_RPM
Näytä kaikki tuotteet 
 Karkeus, Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)  Enimmäis-RPM
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Aliteollisuudenalat
Metallinvalmistus
Enimmäis-RPM
6000, 8500, 9600
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
114,3 mm, 127 mm, 177,8 mm
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi
Karkeus
Karkea, Keskisuuri, Erittäin hieno
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Määrä pakkauksessa
25, 50
Muodon tyyppi
Levy, Kulmahionta
Taustaväri
Sininen
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, MRO, Kuljetus ja raskaat koneet
Tuotemerkki
Scotch-Brite™
Tuotemuoto
Levy
Lisätietoja
 • Käytetään yleensä puhdistukseen, viimeistelyyn, mattahiontaan ja purseenpoistoon haluttaessa välttää laikan tukkeutumista.
 • Avoin rainarakenne reagoi pinnan epätasaisuuksiin ja muotoihin säilyttäen samalla osan geometrian
 • Kuitukankaat nailonkuidut hajoavat vähitellen paljastaen uutta mineraalia, minkä ansiosta hiontajälki pysyy tasalaatuisena.
 • Alumiinioksidi sekä hioo tarkasti että viimeistelee pinnan hienosti.
 • Hookit™-selkämateriaalin ansiosta laikan kiinnittäminen sähkötyökaluun on nopeaa ja helppoa.

Scotch-Brite™ AL -viimeistelylaikka puhdistaa, viimeistelee, mattahioo ja poistaa purseet erilaisista pinnoista, esimerkiksi rautapitoisista metalleista ja värimetalleista. Sen vahvuus ja pehmeys ovat täydellisesti tasapainossa. Tällä laikalla voit hioa pinnoitteiden hankautumisnaarmuja, tasoittaa koneistusjälkiä tai jyrsintäviivoja, poistaa käsittelyssä syntyneet viat tai valmistella osan maalattavaksi.

Tämä laikka poistaa tehokkaasti purseet ja epäpuhtaudet pohjamateriaalia vahingoittamatta. Scotch-Brite™-tuotteet voivat helpottaa vaikeita töitäsi. Scotch Brite™ AL -viimeistelylaikka helpottaa erityisesti purseettoman maalattavaksi viimeistellyn pinnan aikaansaamisessa vähemmillä työvaiheilla pohjamateriaalia vahingoittamatta. Se on tarkoitettu kevyeen hiontaan, viimeistelyyn ja mattahiontaan ainutlaatuisen avoimen verkon ja mineraalin yhdistelmän avulla, joka tasoittaa pintavikoja ja viimeistelee pinnan erinomaisesti. Se sopii erinomaisesti pehmeille pinnoille ja käyttökohteisiin, joissa hiomatuotteen käyttöikä päättyy kuormituksen vuoksi. Alumiinioksidimineraali hioo nopeasti ja tarkasti. Alumiinioksidimineraali on sidottuna laikan avoimeen verkkoon. Alumiinioksidi on suosittu valinta teollisuuden ammattilaisten keskuudessa, koska se on kestävää ja tarkasti hiovaa. Lisäksi alumiinioksidin tiedetään olevan haurasta, mikä tarkoittaa, että se hajoaa lämmön ja paineen vaikutuksesta ja uudistuu tällöin itsestään. Haurauden ansiosta mineraali säilyttää tarkan leikkaavuutensa. Vaikka kaikissa laikoissa käytetään alumiinioksidia, tarjoamme Scotch Brite™ AL -viimeistelylaikkoja kolmena karkeutena: erittäin hieno (VFN), keskikarkea (MED) ja karkea (CRS). Tällä tavoin käyttäjät voivat valita laikalle sellaisen karkeuden, joka sopii parhaiten hiottavalle pinnalle ja halutunlaatuiseen viimeistelyyn. Tarrakiinnitys helpottaa laikan kiinnittämistä sähkötyökaluun. Sisällytimme tähän laikkaan Hook and Loop™ -tarrakiinnitysominaisuuden, jotta käyttäjät voivat parantaa koko työn tuottavuutta vaihtamalla helposti laikan toiseen eri karkeuksia peräkkäin käytettäessä. Hiomatuote vedetään laikan takapuolella olevan verkon läpi silmukoiden luomiseksi. Tämän jälkeen silmukat yhdistyvät koukkuihin Hook and Loop -varmistustyynyissä (myydään erikseen), jotka yhdistetään työkaluihin. Kaiken kaikkiaan tarrakiinnitys tekee laikan työkaluun kiinnittämisestä nopeaa ja helppoa. Scotch-Brite™-etu Scotch-Brite™-tuotteissa mineraalit ovat kuitukankaan nailonkuiduissa. Mullistavan kuitupäällystysteknologian ansiosta Scotch-Brite™-hiomatuotteet ovat entistä nopeammin leikkaavia ja tuottavat entistä yhtenäisempää hiontajälkeä. Avoin verkkomateriaali on kuormitusta kestävää ja ylläpitää hiovien mineraalien hiontatehokkuuden suurena estämällä nailonkuitujen tukkeutumisen. Kun nailonkuidut hajoavat vähitellen hionnan aikana, ne paljastavat uutta mineraalia, joten saat tasaisen tarkkaa hiontajälkeä osa toisensa jälkeen.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.