1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomaharjat
 5. Lamelliharjat
 6. Scotch-Brite™ Combi -lamelliharja

Scotch-Brite™ Combi -lamelliharja

 • 3M ID B40064650

Käyttää 3M:n kuitutekniikkaa yhdessä 3M:n tehokkaiden pinnoitettujen hiomatuotteiden kanssa

Hionta ja viimeistely voidaan tehdä yhdessä vaiheessa

Sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten puun ja metallin työstöön

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käyttää 3M:n kuitutekniikkaa yhdessä 3M:n tehokkaiden pinnoitettujen hiomatuotteiden kanssa
 • Hionta ja viimeistely voidaan tehdä yhdessä vaiheessa
 • Sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten puun ja metallin työstöön

Scotch-Brite™ Combi -lamelliharjassa yhdistyvät 3M:n kuitutekniikan ja tehokkaiden pinnoitettujen hiomatuotteiden edut niin, että hionta ja viimeistely voidaan tehdä yhdessä vaiheessa. Harjamme sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten puun ja metallin työstöön. Avoin, joustava lamellirakenne on pehmeää ja mukautuvaa, jotta pinnan yhtenäiseen viimeistelyyn ei jää jälkiä. Kuituverkko on tukkeutumista ehkäisevä ja lämmönkestävä.

Scotch-Brite™ Combi -lamelliharja sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten puun ja metallin työstöön. Harjoissamme käytetään samoja verkkoja yhdessä 3M:n tehokkaiden pinnoitettujen hiomatuotteiden kanssa niin, että hionta ja viimeistely voidaan tehdä yhdessä vaiheessa. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista Ne toimivat hyvin kaikissa käyttökohteissa, joissa ulkonäkö on tärkeää, puukuitujen tasoittamisessa, puuprofiilin epätasaisuuksien poistossa ja tiivisteiden hiomisessa.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään kaikissa käyttökohteissa, joissa ulkonäkö on tärkeää, puukuitujen tasoittamisessa, puuprofiilin epätasaisuuksien poistossa ja tiivisteiden hiomisessa

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.