1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Ikkunan eristyskalvot
 6. 3M™ Climate Control -ikkunakalvot, All Seasons -sarja

3M™ Climate Control -ikkunakalvot, All Seasons -sarja

 • 3M ID B10423532

Ympärivuotista energiansäästöä

Entisiin ikkunoihin sopivat tuotteet ovat edullisempia kuin uudet lasitukset

Hankintakustannukset maksavat itsensä takaisin viimeistään kolmen vuoden kuluessa

Näytä enemmän tietoja

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ympärivuotista energiansäästöä
 • Entisiin ikkunoihin sopivat tuotteet ovat edullisempia kuin uudet lasitukset
 • Hankintakustannukset maksavat itsensä takaisin viimeistään kolmen vuoden kuluessa
 • Vähentävät häikäisyä
 • Pidentää huonekalujen ja tekstiilien käyttöikää ja pitää pinnat hyvännäköisinä pidempään

3M™ Climate Control -ikkunakalvot, All Seasons -sarja, on keltaisten tai hopeanväristen ikkunakalvojen tuotesarjamme, joka on tarkoitettu tarjoamaan tehokas auringonsuoja ja eristys ympärivuotista käyttömukavuuden parantamista ja energiansäästöä varten.

Saavuta ympärivuotista energiansäästöä 3M™ Climate Control -ikkunakalvojen All Seasons -sarjan avulla. Ikkunakalvomme vähentävät häikäisyä, suojaavat rakennuksia lämpösaannolta tarjoamalla hyvän aurinkosuojan ja sisältävät eristeominaisuuksia, joiden avulla lämpöhukkaa voidaan vähentää kylmänä vuodenaikana, mikä parantaa energiatehokkuutta, edistää kestävän kehityksen tavoitteita ja käyttömukavuutta. Nämä kalvot ovat saatavilla hopeanvärisenä versiona, jonka valon läpäisevyys on 20 %, ja keltaisena versiona, jonka valon läpäisevyys on 35 %. Merkittävä osa haitallisista ultraviolettisäteistä (UV) torjutaan, mikä suojaa kalustusta ja tekstiilejä haalistumiselta.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.