1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hitsaussuojaus
 5. Hitsausmaskit
 6. 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskien 9100 QR -sarja

3M™ Speedglas™ -hitsausmaskien 9100 QR -sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojaa silmille, kasvoille ja päälle hitsaustöissä

3M™ Speedglas™ -hitsauslasissa 9100XXi on vaihtuvat tummuusasteet 5, 8 ja 9–13 useimpia kaarihitsausmenetelmiä varten. 9100XXi:n erityinen hopeanvärinen etupaneeli sisältää ulkoiset säätimet, joilla hionta- ja muistitiloja voidaan käyttää nopeasti ja helposti

3M™ Speedglas™ Natural Colour -teknologia tuottaa suuren kontrastin ja luonnollisemmat värit

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suojaa silmille, kasvoille ja päälle hitsaustöissä
 • 3M™ Speedglas™ -hitsauslasissa 9100XXi on vaihtuvat tummuusasteet 5, 8 ja 9–13 useimpia kaarihitsausmenetelmiä varten. 9100XXi:n erityinen hopeanvärinen etupaneeli sisältää ulkoiset säätimet, joilla hionta- ja muistitiloja voidaan käyttää nopeasti ja helposti
 • 3M™ Speedglas™ Natural Colour -teknologia tuottaa suuren kontrastin ja luonnollisemmat värit
 • Viiveasetusten avulla voit pidentää hitsauslasin palautumisviivettä tummasta vaaleaan hitsausmenetelmän mukaan
 • Sivuikkunat voivat laajentaa näkökenttää
 • Uloshengitysilma ohjautuu ulos maskin sivuaukoista, mikä ehkäisee hitsauslasin huurtumista

Suojaa silmät ja kasvot säteilyltä, kuumuudelta ja kipinöiltä integroidulla päänsuojalla 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskien 9100 QR -sarjaa käytettäessä.

Kun hankit 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskien 9100 QR -sarjan tuotteita, suojaat silmät, kasvot ja pään hitsausvisiirillä, jonka voi irrottaa suojakypärästä, kun sitä ei tarvita. Pakettiin sisältyvä 3M™-suojakypärä H-701 on mukava, kestävä ja kevyt, ja sen matala profiili tuo tasapainoa ja vakautta. Lyhyt reuna parantaa näkyvyyttä ylöspäin. Valikoima tarvikkeita, kuten integroidut suojalasit ja kuuden pisteen kiinnityshihna, on ostettavissa erikseen. Kun kiinnität ja irrotat hitsausvisiiriä, suojakypärää ei tarvitse riisua – pää pysyy siis koko ajan suojattuna. Sivuikkunat (tummuustaso 5) laajentavat näkökenttää polviasennossa hitsattaessa, ja uloshengitysilma kanavoituu ulos maskin sivuaukkojen kautta, mikä voi ehkäistä hitsauslasin huurtumista. 3M™ Speedglas™ ‑hitsauslasien 9100-sarja jatkaa erinomaisen optisen laadun perinteitä, joita ovat tasainen tummuus ja minimaaliset vääristymät koko hitsauslasin katselualueella. Ammattihitsaajille valmistetussa hitsauslasissa 9100XXi on seitsemän vaihtuvaa tummuusastetta (5, 8 ja 9–13) useimpia kaarihitsausmenetelmiä varten ja 73 x 107 mm:n katselualue. 9100XXi:n erityinen hopeanvärinen etupaneeli sisältää ulkoiset säätimet, joilla hionta- ja muistitiloja voidaan käyttää nopeasti ja helposti. 3M™ Speedglas™ Natural Colour -teknologia tuottaa suuren kontrastin ja luonnollisemmat värit. Viivetoiminnolla voit asettaa hitsauslasin vaihtumisajan tummasta vaaleaan, ja voit lukita minkä tahansa tummuusasteen, kuten vaalean tilan 3, hionnan ajaksi. Vaihtoaika (vaaleasta tummaan) on 0,1 ms, ja valokaaren tunnistusherkkyyttä voidaan säätää luotettavasti.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Sivulasit Kyllä
Linssin tyyppi Automaattisesti tummuva, Ei linssiä, Luonnollinen väri (NC)
Linssin tummuus 5, 8-13
Katselualue (metrinen) 73 mm x 107 mm
Hiontavaihtoehto ADF ja hiontatila