Moottoroitu 3M™ Versaflo™ -hengityssuojainjärjestelmä, TR-300+‑sarjan valmispakkaukset

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

TR-300E+-EC: käytettäväksi ympäristöissä, joissa moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän helppo puhdistaminen on tärkeää

TR-300E+-HIK: käytettäväksi vaativissa teollisuusympäristöissä, joissa edellytetään integroitua päänsuojausta

TR-300E+-HKL: käytettäväksi terveydenhuollon työtehtävissä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 748KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • TR-300E+-EC: käytettäväksi ympäristöissä, joissa moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän helppo puhdistaminen on tärkeää
 • TR-300E+-HIK: käytettäväksi vaativissa teollisuusympäristöissä, joissa edellytetään integroitua päänsuojausta
 • TR-300E+-HKL: käytettäväksi terveydenhuollon työtehtävissä
 • Työskentele omaan tahtiisi – useat ilmavirtauksen nopeusasetukset mahdollistavat käyttömukavuuden hallinnan
 • Usean nopeuden moottoroitu puhallinyksikkö akulla, joka tarjoaa pitkän käyttöajan, vähemmän latausaikaa ja lyhentää seisokkiaikaa

Yksinkertainen ja kätevä tapa hankkia 3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑sarjan moottoroitu hengityssuojain on ostaa TR-300+ ‑sarjan laite käyttövalmiina pakettina. Riippumatta siitä, työskenteletkö raskaassa teollisuudessa, terveydenhuollon toiminnoissa tai muusta syystä tarvitset helposti puhdistettavan hengityssuojainratkaisun, 3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑sarjan käyttövalmiit tuotepakkaukset on suunniteltu tällaisiin ympäristöihin, joissa esiintyy haitallisia hiukkasia. Jokaisen sarjan mukana toimitetaan kaikki varusteet, jotka työn tekemiseen tarvitaan, mukaan lukien 3M Versaflo™ ‑päähine, hitsausmaski tai huppu.

3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑sarjan valmispakkaus on täydellinen moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä puhallinyksiköllä. Järjestelmä on suunniteltu käytettäväksi hiukkas-, kaasu- ja höyrysuodattimien kanssa hengityssuojaimena. Sarja sisältää kaiken käytön aloittamiseen tarvittavan. Hankkimalla käyttövalmiin pakkauksen saat vaivattomasti täydellisen moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän vaativiin teollisuusympäristöihin. 3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑sarjan moottoroitujen hengityssuojainjärjestelmien käyttövalmiissa sarjoissa ovat yleisimmät eri työskentelyoloissa tarvittavat osat kätevinä pakkauksina: TR-300E+-ECK on tarkoitettu käytettäväksi ympäristöissä, joissa moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän helppo puhdistaminen on tärkeää. Valmispakkauksen sisältö: S-433L Huppu, BT-30 Automaattisesti säätyvä hengitysletku, TR-302E+ Moottoroitu puhallinyksikkö, TR-327 Helposti puhdistettava vyö, TR-332 Tehoakku, TR-341E Akkulaturisarja, TR-3712E (P) Suodatin, TR-3600 Esisuodatin, TR-971 Ilmavirtausilmaisin. TR-300E+-HKL on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuoltotiloissa, joissa on tärkeää, että moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä voidaan puhdistaa helposti ja että päähinettä voidaan käyttää stetoskoopin kanssa. Valmispakkauksen sisältö: S-133L Päähine, BT-30 Automaattisesti säätyvä hengitysletku BT-922 -hengitysletkun suojuksella, TR-302E + Moottoroitu puhallinyksikkö, TR-327 Helposti puhdistettava vyö, TR-332 Tehoakku, TR-341E Akkulaturisarja, TR-3712E (P) Suodatin, TR-3600 Esisuodatin, TR-971 Ilmavirtausilmaisin. TR-300E+-HIK on tarkoitettu käytettäväksi vaativissa teollisuusympäristöissä, joissa edellytetään integroitua päänsuojausta. Valmispakkauksen sisältö: M-307 Kypärä Premium-visiirillä ja kasvotiivisteellä, TR-302E + Moottoroitu puhallinyksikkö, TR-326 Kestävä vyö, TR-341E Akkulaturi, TR-3712E Suodatin, TR-362 Kipinäsuojus, TR-3600 Esisuodatin, TR-332 Korkean kapasiteetin akku, BT-40 Hengitysletku raskaaseen käyttöön, BT-926 Hengitysletkun suojus korkeisiin lämpötiloihin, TR-971 Ilmavirran osoitinputki. Moottorikäyttöisessä 3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑hengityssuojaimessa yhdistyvät hyvä suojausteho ja toimiva muotoilu. Järjestelmä on litteä, kevyt ja tasapainoinen, joten sitä on mukava käyttää pitkänkin työvuoron ajan. Siinä yhdistyvät tehokas suojaus ja toimiva rakenne. Laitteen virtausnopeus voidaan valita kahdesta vaihtoehdosta (185 tai 205 l/min). Puhallinyksikkö varoittaa käyttäjää merkkivaloilla ja äänimerkillä, kun ilmavirta on riittämätön, akun varaus vähäinen tai hiukkassuodatin on tukkeutumassa. Älykkäässä ja nopeasti latautuvassa litiumioniakussa ei ole muistivaikutusta. Hyödyllinen lataustilailmaisin kertoo, milloin akku latautuu.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita

Kiinnitysmenetelmä Vyökiinnitteinen
Akun tyyppi Suuren kapasiteetin litiumioni - ladattava
Päähinetyyppi Hengityslaite, Huppu, Päähine, Kypärä kasvosuojuksella
Tuotteen tyyppi Moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityksensuojainten järjestelmät
Suojaustyyppi Hiukkanen