3M™ Versaflo™ ‑suojapäähineet, M-300-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin monipuolinen integroitu suojaus; hengityksen-, pään- (EN397), silmien-, kasvojen- (EN166 keskivoimakkaat iskut) ja kuulonsuojaus.

Kevyt, pienikokoinen ja hyvin tasapainotettu kypärä, joka tarjoaa standardin EN397 hyväksymää päänsuojausta

Säädettävä päänauhasto, joka sisältää tekstiilinauhat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen saavuttamiseksi

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin monipuolinen integroitu suojaus; hengityksen-, pään- (EN397), silmien-, kasvojen- (EN166 keskivoimakkaat iskut) ja kuulonsuojaus
 • Kevyt, pienikokoinen ja hyvin tasapainotettu kypärä, joka tarjoaa standardin EN397 hyväksymää päänsuojausta
 • Säädettävä päänauhasto, joka sisältää tekstiilinauhat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen saavuttamiseksi
 • Ilmavirran ohjaimen avulla käyttäjät voivat säätää ilmavirtausta suojapäähineeseen, mikä parantaa hallintaa ja käyttömukavuutta
 • Visiiri tarjoaa hyvän näkymän sekä sivuille että alas sekä hyvän optisen kirkkauden. Visiirissä on lisäksi naarmuuntumisen estoa ja kemiallista kestävyyttä parantava polykarbonaattipinnoite
 • Voidaan käyttää 3M™ Peltor™ ‑kuulonsuojainten sekä viestintää helpottavan sisäänrakennetun mikrofonin kanssa

3M™ Versaflo™ M-300 ‑sarjan hitsausmaskeissa on kevyitä, pienikokoisia ja hyvin tasapainotettuja vaihtoehtoja, jotka tarjoavat integroidun suojan erilaisilta hengityselinten, pään, silmien, kasvojen ja kuulon vaaroilta. Ne sopivat käytettäväksi erityisesti rakennustyömailla. Suojapäähineitä voidaan käyttää 3M™ moottoroitujen ja paineilmatoimisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa monissa erilaisissa työtehtävissä.

3M™ Versaflo™ M-300 ‑sarjan hitsausmaskimallisto tarjoaa monipuolisen integroidun hengityksen, kasvojen ja silmien suojauksen. Saatavilla olevia malleja ovat esimerkiksi yleiskäyttöisellä kasvotiivisteellä varustettu Versaflo™ M-306, joka soveltuu rakennusteollisuuteen ja raskaaseen teollisuuteen, sekä liekinkestävällä kasvotiivisteellä varustettu Versaflo™ M-307, joka sopii lentäviä kuumia hiukkasia sisältäviin ympäristöihin, kuten sulattoihin, valimoihin ja muihin metallintyöstöympäristöihin. Kypärä tarjoaa standardin EN397 mukaisen päänsuojauksen, jonka ansiosta se soveltuu käytettäväksi rakennustyömailla, joilla tarvitaan hengityssuojausta. Täysin säädettävä päänauhasto sisältää tekstiilinauhat, jotka varmistavat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen. Ilmavirran ohjain parantaa hallintaa ja mukavuutta mahdollistamalla ilmavirran ohjauksen suojapäähineen sisälle. Visiiri tarjoaa hyvän näkymän sivuille ja alas sekä hyvän optisen kirkkauden. Visiirissä on lisäksi naarmuuntumisen estoa ja kemiallista kestävyyttä parantava polykarbonaattipinnoite. Täyttää hengityssuojainluokan TH3 vaatimukset, kun sitä käytetään yhdessä tiettyjen 3M™-ilmansyöttöyksiköiden kanssa. Ylläpito on helppoa varaosilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista. Voidaan käyttää 3M™ Peltor™ Kuulonsuojainten sekä viestintää helpottavan sisäänrakennetun mikrofonin kanssa.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.