3M™ Versaflo™ ‑hitsausmaskit suojakauluksella, M-400-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojakauluksen materiaalivaihtoehtoja ovat nailon rakennusteollisuuteen ja raskaaseen teollisuuteen tai liekinkestävä polyaramidi ympäristöihin, jossa lentää kuumia hiukkasia

Monipuolinen ratkaisu hengityksen-, pään- (EN397), silmien- ja kasvojensuojaukseen (EN166 keskitason iskut)

Kevyt, pienikokoinen ja tasapainoinen rakenne

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suojakauluksen materiaalivaihtoehtoja ovat nailon rakennusteollisuuteen ja raskaaseen teollisuuteen tai liekinkestävä polyaramidi ympäristöihin, jossa lentää kuumia hiukkasia
 • Monipuolinen ratkaisu hengityksen-, pään- (EN397), silmien- ja kasvojensuojaukseen (EN166 keskitason iskut)
 • Kevyt, pienikokoinen ja tasapainoinen rakenne
 • Visiiri voidaan nostaa kypärää poistamatta
 • Säädettävä päänauhasto, joka sisältää tekstiilinauhat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen saavuttamiseksi
 • Ilmavirran ohjaimen avulla käyttäjät voivat säätää ilmavirtausta suojapäähineeseen, mikä parantaa hallintaa ja käyttömukavuutta

3M™ Versaflo™ M-400-sarjan hitsausmaskit suojakauluksella tarjoavat integroidun suojan hengitykseen, päähän, silmiin ja kasvoihin kohdistuvilta vaaroilta sekä tarvittaessa kaulan ja hartioiden lisäsuojan. Suojapäähineitä voidaan käyttää 3M™ moottoroitujen ja paineilmatoimisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa monissa erilaisissa työtehtävissä.

M-400-sarjan 3M™ Versaflo™ ‑hitsausmaskit suojakauluksella suojaavat monipuolisesti ja integroidusti erilaisilta teollisuuden vaaroilta. Suojakauluksia on saatavana kestävästä nailonkankaasta valmistettuna, mikä on paras valinta rakennusteollisuuteen ja raskaaseen teollisuuteen. Tulenkestävästä polyaramidikankaasta valmistetut suojakaulukset sopivat ympäristöihin, joissa lentää kuumia hiukkasia, kuten sulattoihin, valimoihin ja muihin metallintyöstöympäristöihin. M-400-hitsausmaski suojakauluksella on kevyt ja pienikokoinen. Hyvin tasapainotettu rakenne tarjoaa hengityksen-, pään- ja kasvojensuojausta. Kypärä peittää lisäksi pään, kaulan ja hartiat. Visiiri voidaan nostaa kypärää poistamatta silloin, kun se on turvallista. Täysin säädettävä päänauhasto sisältää tekstiilinauhat, jotka varmistavat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen. Ilmavirran ohjain parantaa hallintaa ja käyttömukavuutta mahdollistamalla ilmavirran ohjauksen suojapäähineen sisälle. Visiiri tarjoaa hyvän näkymän sivuille ja alas sekä hyvän optisen kirkkauden. Visiirissä on lisäksi naarmuuntumisen estoa ja kemiallista kestävyyttä parantava polykarbonaattipinnoite. Täyttää hengityssuojainluokan TH3 vaatimukset, kun sitä käytetään yhdessä tiettyjen 3M™-ilmansyöttöyksiköiden kanssa. Ylläpito on helppoa varaosilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.