3M™ Versaflo™ ‑maalarinhuput, S-700-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suunniteltu sieppaamaan ohiruiskuava maali ja minimoimaan maalihiukkasten putoaminen työkappaleen päälle

Sisäpuolinen kaulus pitää maalin poissa iholta ja vaatteilta

Uudelleen käytettävä ensiluokkainen sisäpuolinen päänauhasto on kustannustehokas ratkaisu ympäristöihin, joissa huppu on vaihdettava uuteen usein

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 329KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suunniteltu sieppaamaan ohiruiskuava maali ja minimoimaan maalihiukkasten putoaminen työkappaleen päälle
 • Sisäpuolinen kaulus pitää maalin poissa iholta ja vaatteilta
 • Uudelleen käytettävä ensiluokkainen sisäpuolinen päänauhasto on kustannustehokas ratkaisu ympäristöihin, joissa huppu on vaihdettava uuteen usein
 • Käytettäväksi tiettyjen 3M™ moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa
 • Ulkoinen ilmavirran säätö mahdollistaa työhön sopivan asetuksen löytämisen helposti
 • CE-hyväksytty ja standardien EN12941 TH3, EN166:2:F:3 ja EN14594 3A mukainen

3M™ Versaflo™ S-700 ‑sarjan maalarinhupuissa on yhdistelmäsuojaus päälle, hiuksille, kaulalle ja hartioille. Kangas sieppaa ohiruiskuavan maalin tehokkaasti. Suojapäähineitä voidaan käyttää 3M™ moottoroitujen ja paineilmatoimisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa monissa erilaisissa työtehtävissä.

Suojaa pää, kasvot, niska ja hartiat moottoroitua 3M™-puhallinyksikköä tai paineilmatoimista hengityssuojainjärjestelmää käytettäessä 3M™ Versaflo™ S-700 ‑sarjan maalarinhupuilla. Ne suojaavat nesteroiskeilta ja matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä. Ne suojaavat tietyiltä kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta yhdessä moottoroidun tai paineilmatoimisen 3M™-hengityssuojainjärjestelmän kanssa. Maalarinhuput on valmistettu kankaasta, joka sieppaamaan tehokkaasti ohiruiskuavan maalin. Tekstiilissä on sisäinen kalvokerros, jolla ehkäistään maalin joutumista kosketuksiin ihon tai vaatteiden kanssa. Hupun materiaali minimoi myös maalihilseen putoamisen vaatteesta työkappaleeseen. Se suojaa myös matalaenergisiltä lentäviltä kappaleilta ja pölyltä. Tässä maalarinhupussa on uudelleenkäytettävä sisäpuolinen päänauhasto. Tällainen huppu on kustannustehokas valinta ympäristöihin, joissa suojavälineet vaihdetaan ja hävitetään usein, sillä vain likaantunut kangashuppu on tarpeen vaihtaa. Huppukokonaisuuden kokoaminen käy nopeasti, ja siinä on ulkoisesti säädettävä ilmavirran säätö, jonka avulla käyttäjä voi muokata ilmavirran jakautumista tarpeidensa mukaan. Huppu on CE-hyväksytty ja standardien EN 12941 TH3, EN 166:2:F:3 sekä EN14594 3A mukainen.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.