1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hengityksensuojaus
 5. Moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet
 6. Huput ja päähineet
 7. 3M™ Versaflo™ premium-huppu, jossa on uudelleen käytettävä päänauhasto ja tiivistetyt saumat, S-800-sarja

3M™ Versaflo™ premium-huppu, jossa on uudelleen käytettävä päänauhasto ja tiivistetyt saumat, S-800-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vaihdettava huppu on tarkoitettu suojaamaan nestemäisiltä kemikaaliroiskeilta

Suojaa silmät ja kasvot nesteroiskeilta ja matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä (luokka F)

Valmistettu kemikaaleja kestävästä kankaasta, tiivistetyt saumat

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 329KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vaihdettava huppu on tarkoitettu suojaamaan nestemäisiltä kemikaaliroiskeilta
 • Suojaa silmät ja kasvot nesteroiskeilta ja matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä (luokka F)
 • Valmistettu kemikaaleja kestävästä kankaasta, tiivistetyt saumat
 • Ensiluokkainen ja uudelleen käytettävä sisäpuolinen päänauhasto on kustannustehokas ratkaisu ympäristöihin, joissa välineet vaihdetaan usein uusiin, ja sisäpuolinen kaulus parantaa käyttömukavuutta
 • Ulkoinen ilmavirran säätö mahdollistaa työhön sopivan asetuksen löytämisen helposti
 • CE-hyväksytty ja standardien EN 12941 TH3, EN 166:2:F:3 ja EN14594 3A mukainen

3M™ Versaflo™ S-800 ‑sarjan premium-huppu, jossa on uudelleenkäytettävä päänauhasto ja tiivistetyt saumat, on kehitetty erityisesti suojaamaan nestemäisten kemikaalien roiskeilta. Suojapäähineitä voidaan käyttää 3M™ moottoroitujen ja paineilmatoimisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa monissa erilaisissa työtehtävissä.

Suojaa pää, kasvot ja silmät nestemäisiltä kemikaaliroiskeilta 3M™ Versaflo™ S-800 ‑sarjan premium-hupulla, jossa on uudelleen käytettävä päänauhasto sekä tiivistetyt saumat. Sitä voidaan käyttää myös kasvojen ja silmien suojaamiseen matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä. Huppu on valmistettu kemikaaleja kestävästä kankaasta, jossa on tiivistetyt saumat lisäsuojaa silmällä pitäen. Se on käyttövalmis heti pakkauksesta otettuna. Osat voidaan erottaa toisistaan hävittämisen helpottamiseksi. Tässä hupussa on uudelleenkäytettävä sisäpuolinen päänauhasto. Tällainen huppu on kustannustehokas valinta ympäristöihin, joissa suojavälineet vaihdetaan ja hävitetään usein, sillä vain likaantunut kangashuppu on tarpeen vaihtaa. Huppukokonaisuuden kokoaminen käy nopeasti, ja siinä on ulkoisesti säädettävä ilmavirran säätö, jonka avulla käyttäjä voi muokata ilmavirran jakautumista tarpeidensa mukaan. CE-hyväksytty ja standardien EN 12941 TH3, EN 166:2:F:3 ja EN14594 3A mukainen.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.