3M™ Versaflo™ premium-huppu, jossa on uudelleen käytettävä päänauhasto, S-600-sarja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojaa päätä, hiuksia, kaulaa ja hartioita

Suojaa silmät ja kasvot nesteroiskeilta ja matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä (luokka F)

Hupun kangas: kaksikerroksinen polypropeeni, tekstiilipäällysteinen/laminoitu kalvo

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 329KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Suojaa päätä, hiuksia, kaulaa ja hartioita
  • Suojaa silmät ja kasvot nesteroiskeilta ja matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä (luokka F)
  • Hupun kangas: kaksikerroksinen polypropeeni, tekstiilipäällysteinen/laminoitu kalvo
  • Visiirin materiaali: PETG
  • Uudelleen käytettävä ensiluokkainen sisäpuolinen päänauhasto on kustannustehokas ratkaisu ympäristöihin, joissa huppu on vaihdettava uuteen usein
  • Ulkoinen ilmavirran säätö mahdollistaa työhön sopivan asetuksen löytämisen helposti

3M™ Versaflo™ premium-huppu, jossa on uudelleen käytettävä päänauhasto, S-600-sarja; yhdistetty pään, hiusten, kaulan ja hartioiden peittävyys. Suojapäähineitä voidaan käyttää 3M™ moottoroitujen ja paineilmatoimisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa monissa erilaisissa työtehtävissä.

Suojaa pää, kasvot, niska ja hartiat käyttämällä moottoroitua tai paineilmatoimista 3M™ S-600 ‑sarjan hengityssuojainjärjestelmää yhdessä 3M™ Versaflo™ premium-hupun sekä uudelleen käytettävän päänauhaston kanssa. Ne suojaavat nesteroiskeilta ja matalan iskuenergian lentäviltä kappaleilta ja pölyltä. Ne suojaavat tietyiltä kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta yhdessä moottoroidun tai paineilmatoimisen 3M™-hengityssuojainjärjestelmän kanssa. Premium-hupuissa on uudelleen käytettävä päänauhasto. Tällainen huppu on kustannustehokas valinta ympäristöihin, joissa suojavälineet vaihdetaan ja hävitetään usein, sillä vain likaantunut kangashuppu on tarpeen vaihtaa. Huppukokonaisuuden kokoaminen käy nopeasti, ja siinä on ulkoisesti säädettävä ilmavirran säätö, jonka avulla käyttäjä voi muokata ilmavirran jakautumista tarpeidensa mukaan. Hupussa on ulkopuolelta käytettävä ilmavirran säätö, jonka avulla käyttäjä voi muokata ilmavirran jakautumista työskentelymukavuuden edellyttämällä tavalla. Helppokäyttöisen ulkoisen ohjaimen avulla käyttäjä voi ohjata niskaan virtaavaa ilmaa myös ohimoille, kasvoille tai visiiriin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit