1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Valonhallintakalvot
 6. 3M™ Aurinkosuojakalvojen Neutral-sarja

3M™ Aurinkosuojakalvojen Neutral-sarja

 • 3M ID 7100136775

Torjuvat kuumuutta ja tuottavat energiansäästöä sekä parantavat käyttömukavuutta

Torjuvat suuren osan haitallisista ja sisätilojen haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV)

Vähentävät häikäisyä ja epämukavuutta

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 121KB)

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Torjuvat kuumuutta ja tuottavat energiansäästöä sekä parantavat käyttömukavuutta
 • Torjuvat suuren osan haitallisista ja sisätilojen haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV)
 • Vähentävät häikäisyä ja epämukavuutta
 • Miellyttävän näköinen – sopii niin asuinrakennuksiin kuin liiketiloihin

3M™ Aurinkosuojakalvojen Neutral-sarjan tuotteet ovat auringon lämpösäteilyä torjuvia ikkunakalvoja, joiden neutraali ulkonäkö säilyttää rakennuksen alkuperäisen ilmeen.

Vähennä lämpösaantoa ja häikäisyä säilyttäen samalla rakennuksen alkuperäinen ilme 3M™ Aurinkosuojakalvojen Neutral-sarjan avulla. Ikkunakalvomme sopivat erityisesti asuintilojen ikkunoihin ja lasioviin sekä kaupallisiin käyttötarkoituksiin tarjoamalla tehokkaan lämmöntorjunnan ja lisäämällä käyttömukavuutta sekä energiansäästöä vähentyneen ilmastoinnin tarpeen ansiosta. Nämä kalvot torjuvat merkittäviä määriä haitallisista ultraviolettisäteistä (UV), jotka aiheuttavat haalistumista, ja pidentävät kalusteiden käyttöikää. Vanhojen ikkunoiden kanssa yhteensopivina tuotteina ne ovat vaihtoehto ikkunoiden vaihtamiselle. Neutraali ulkoasu säilyttää rakennuksen alkuperäisen ilmeen.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketilojen, virastojen ja asuinrakennusten sisätilojen ikkunoihin

Resurssit

3M_EU_PB_Neutral_35_Ext_2017_8.pdf

Tekniset tiedot

(PDF , 121KB)

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.