3M™ Lava™ Esthetic Fluorescent Full-Contour Zirconia Disc

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Ensimmäinen zirkoniamateriaali, jonka oma fluoresenssi on hampaan kaltainen: mahdollistaa esteettisesti miellyttävät täyskeraamiset kruunut ja sillat.

Hyvin valoa läpäisevä materiaali sopii erinomaisesti sekä etu- että taka-alueen täyskeraamisiin restoraatioihin.

Liukuvärjäysominaisuudet hyödyntävät patentoitua sävytystekniikkaa, ja sävyt vastaavat erinomaisesti VITA® Classic -sävyjä.

Näytä enemmän tietoja

Tilaa 3M hammashoitotuotteita valtuutetulta jälleenmyyjältä

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ensimmäinen zirkoniamateriaali, jonka oma fluoresenssi on hampaan kaltainen: mahdollistaa esteettisesti miellyttävät täyskeraamiset kruunut ja sillat
 • Hyvin valoa läpäisevä materiaali sopii erinomaisesti sekä etu- että taka-alueen täyskeraamisiin restoraatioihin
 • Liukuvärjäysominaisuudet hyödyntävät patentoitua sävytystekniikkaa, ja sävyt vastaavat erinomaisesti VITA® Classic -sävyjä
 • Kestävä täyskeraaminen restoraatio. Vahvuus kauttaaltaan 800 MPa*

*3-suuntainen taivutuslujuus täyttää ISO 6872:2015 -vaatimukset tyypin II luokan 4 mukaisesti; käyttöaiheet: kruunut, sillat, joissa on enintään yksi siltayksikkö, jolla tulee olla tuki kruunun molemmin puolin (proteesien määrä ei saa olla kolmea yksikköä enempää), inlayt, onlayt ja laminaatit.

Fluoresoivan täyskokoisen 3M™ Lava™ Esthetic -zirkonia on ensimmäinen zirkoniamateriaali, jonka oma fluoresenssi vastaa hammasta. Lisäksi siinä on hyvät valonläpäisyominaisuudet, joten se soveltuu hyvin esteettisesti miellyttävien täyskeraamisten kruunujen ja siltojen valmistamiseen. Liukuvärjäysominaisuudet hyödyntävät patentoitua sävytystekniikkaa, ja sävyt vastaavat erinomaisesti VITA Classic -sävyjä. Helppo muokata ja asentaa. Lasikeraamisen materiaalin luonnollisen ilmeen ja täyskeraamisen rakenteen hyvän kestävyyden yhdistävä Lava Esthetic -zirkonia ei petä kummassakaan suhteessa. Helppo sementoida itsekiinnittyvällä 3M™ RelyX™ Unicem 2 -muovisementillä, joka on sekä helposti käsiteltävää että vahvasti sitoutuvaa. (Oikea sidostusmenetelmä on kuvattu käyttöohjeissa.) Laboratoriokäyttöön Tehosta työskentelyäsi fluoresoivilla täysikokoisilla 3M™ Lava™ Esthetic -zirkonialevyillä. Nyt voit tuottaa esteettisesti korkealaatuisia täysikokoisia rakenteita yksinkertaisella jyrsintä-sintraus-lasitus-prosessilla: - Jyrsintä: 98 mm:n levy sopii avoimiin järjestelmiin ja zirkonian kuivajyrsintään - Ei sävytysnesteitä. Ei kuivumisaikaa. Säästä jopa 3,5 tuntia verrattuna nesteillä sävytettäviin zirkoniamateriaaleihin. - Sintraus 1 500 ºC:ssa. Säästä jopa 2 tuntia verrattuna muihin zirkoniamateriaaleihin. - Lasitus: sellaisenaan fluoresoiva materiaali ei tarvitse erillistä fluoresenssilasitetta. Saatavana sävyt valkaistu, A1, A2, A3, A3.5, B1, C1 ja D2; rakenne on helppo sijoittaa levyyn sen yksinkertaisen kerrostetun rakenteen ansiosta: kaksi ylempää kerrosta ovat aina 3 mm paksuisia riippumatta levyn korkeudesta. Vain runkokerroksen paksuus vaihtelee. Tehosta työskentelyäsi fluoresoivilla täysikokoisilla 3M™ Lava™ Esthetic -zirkonialevyillä. Mitä merkitystä sisäisellä fluoresenssilla on Lava Esthetic -zirkonia on maailman ensimmäinen sisäisesti fluoresoiva zirkoniamateriaali, ja se näyttää luonnolliselta ja oman hampaan kaltaiselta kaikissa valaistusolosuhteissa. Erillistä fluoresenssilasitetta ei tarvita! Luonnollisen näköiset täysikokoiset proteettiset rakenteet Voit käyttää 3M™ Lava™ Esthetic -zirkoniaa huoletta kruunuihin, 3 yksikön siltoihin, inlay- ja onlayrakenteisiin ja laminaatteihin.* * Katso lisätietoja käyttöohjeesta.

Suositellut käyttökohteet
 • Etu- ja taka-alueen kruunut
 • Kolmen yksikön sillat (enintään yksi siltayksikkö kahden kruunun välissä)
 • Inlayt/onlayt
 • Laminaatit
 • Katso lisätietoja käyttöohjeesta

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.