Metsän edessä on vihreä niitty, aurinko paistaa puiden takaa ja taivas on sininen

3M™ Blue Sky℠ ‑takuu

Ympäristöystävällisyys on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen, ja jatkossa sen merkitys säädösten laatijoille kasvaa entisestään. Onneksi 3M™ Novec™ 1230 ‑palonsammutusnestettä eivät uhkaa säädösten muutokset asennuksen, tuotannon tai täyttöjen osalta, ja olemme sitoutuneet tuotteeseemme pitkässä juoksussa.

Tämän vuoksi tarjoamme nyt markkinoiden ensimmäisen 3M™ Blue Sky℠ -takuun, joka suojaa 3M™ Novec™ 1230 -palonsammutusnestettä sisältävien palonsammutusjärjestelmien omistajia nestettä koskevien kielto- tai rajoitussäädösten vaikutuksilta. Jos Novec 1230 ‑nesteen käyttöä palonsammutusaineena rajoitetaan 20 vuoden kuluessa asennuksesta aineen ympäristöominaisuuksista johtuen, palautamme sinulle nesteen ostohinnan.

Lue Blue Sky -takuun täydet ehdot (PDF, 222,52 kt).


  • Rekisteröi järjestelmä

    Riippumatta siitä, oletko järjestelmän omistaja, laitteiden alkuperäisvalmistaja tai alkuperäislaitteiden jakelija/asentaja, voit rekisteröidä järjestelmäsi ja selvittää, onko se oikeutettu 3M™ Blue Sky℠ -takuun antamaan 20 vuoden suojaan Novec 1230 -nesteen käyttöä koskevien kielto- tai rajoitussäädösten vaikutuksia vastaan. Siirryt pois tältä sivustolta ja sinut uudelleenohjataan 3M:n Yhdysvaltojen sivustolle.