Tilaa puhdistusliuotinnäyte tai kokeilu

Löydä yrityksellesi parhaiten sopiva puhdistusratkaisu

 • Puhdistusmenetelmän valinnassa on huomioitava sekä suorituskyky, yhteensopivuus, turvallisuus että ympäristöystävällisyys. Jos haluat valita varmasti oikean Novec-nesteen osien puhdistukseen, kannattaa pohtia seuraavia kysymyksiä:

   
  • Voiko Novec-nesteellä korvata suoraan nykyisen höyryä käyttävän rasvanpoistomenetelmän?
  • Poistavatko Novec-nesteet tarvittavat epäpuhtaudet osista tehokkaasti?
  • Aiheuttavatko Novec-nesteet tahroja, liukenemista tai muita reaktioita käyttämissäni materiaaleissa?

  Yksi tapa saada vastauksia näihin kysymyksiin on kokeilla nesteitämme puhdistettaviin osiin joko omissa toimitiloissasi tai valtuutetun jakelijamme toteuttamassa kokeilussa.

  Yhdessä 3M:n ja valtuutetun jakelijamme teknisten asiantuntijoiden kanssa voit selvittää, mikä Novec-puhdistusneste sopii parhaiten puhdistettavien osien, kontaminanttien ja odotettavien tulosten vaatimuksiin.


Kokeile näytettä

Voit todeta Novec-nesteiden yhteensopivuuden, liuotusvoiman ja puhdistustehon vain muutamalla yksinkertaisella testillä, jolloin uuden puhdistusratkaisun valinta on helppoa.

 • Violettiin lateksikäsineeseen puettu käsi, joka tarttuu toiseen kahdesta nestepullosta laboratoriossa
  Liuottavatko Novec-nesteet tarvittavat kontaminantit?

  Yksinkertaisella sekoitus- ja ravistustestillä voit selvittää, liukeneeko öljy tai muu lika testattavaan Novec-nesteeseen. Jos lika liukenee, neste todennäköisesti toimii puhdistettaville osille.

 • Violettiin lateksikäsineeseen puettu käsi levittää kontaminanttinäytettä pieneen metallilevyyn
  Puhdistavatko Novec-nesteet tarvittavat osat?

  Voit testata Novec-nesteen puhdistustehoa upottamalla tyypillisellä kontaminantilla liatun osan kiehuvaan nesteeseen.

 • 3M:n teknisen palvelun asiantuntija kaatamassa Novec-nestettä mittalasiin
  Ovatko Novec-nesteet yhteensopivia käyttämieni materiaalien kanssa?

  Nopealla liotustestillä voit luotettavasti selvittää, ovatko puhdistettavat – tai puhdistuslaitteiden sisältämät – muovit tai elastomeerimateriaalit yhteensopivia Novec-nesteen kanssa.


Asiakasreferenssit

Liuotinpuhdistusmenetelmän vaihtamiseen voi olla useita syitä: prosessin tai suorituskyvyn parantaminen, TCE- tai nPB-aineiden myrkyllisyyden aiheuttamat ongelmat tai HFC-yhdisteiden käytön vähentämisen seurausten välttäminen. Esimerkkitapauksemme kertovat, miten organisaatiot ovat hyötyneet Novec-tuoteperheen teknisten nesteiden käyttöön siirtymisestä.

 • 3M:n teknisen palvelun asiantuntija laskemassa metalliosia sisältävää koria höyryä käyttävään rasvanpoistolaitteeseen
  SAAB-asiakasreferenssi

  Lue lisää siitä, miten Saab siirtyi TCE-liuottimesta turvalliseen ja ympäristöystävälliseen Novec-pohjaiseen ratkaisuun

  Asiakasreferenssi

 • Bisneshenkisesti pukeutunut mies ja nainen katsovat iPadia hymyillen
  Smiths Aerospace -asiakasreferenssi

  Tutustu siihen, miten Smiths Aerospace on puolittanut HFC-puhdistusliuottimien kulutuksen ottamalla käyttöön 3M™ Novec™ teknisen nesteen 72DE.

  Asiakasreferenssi

 • Mustang Vacuum Systemsin toimitilojen julkisivu
  BAE Systems -asiakasreferenssi

  Lue lisää siitä, miten BAE Systems korvasi TCE-liuottimen Novec-nesteillä ja sai lisää puhdistustehoa matalammassa lämpötilassa.

  Asiakasreferenssi


Tilaa näyte tai kokeilu

3M toteuttaa Novec-nesteiden puhdistuskokeilut yhteistyössä valtuutetun yhteistyökumppaneiden kanssa. Jos haluat tilata näytteen tai toteuttaa kokeilun, täytä oheinen lomake. 3M:n Novec-asiantuntija ottaa yhteyttä, jolloin voit kertoa tarpeistasi.

 • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 • Kerro meille nykyisin käyttämästäsi puhdistusmenetelmästä. Se auttaa meitä selvittämään vaatimuksesi.

 •  
 • Valitsemalla tämän kohdan hyväksyt sen, että 3M välittää tietosi kumppanillemme. Tarkoituksena on ainoastaan Novec-tuoteperheen teknisen nesteen näytteen tai puhdistuskokeilun tilaaminen.

 •  
 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.
 • Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.

 • Lähetä Submit Button

Kiitos

Lomakkeesi lähetettiin onnistuneesti!

Pahoittelumme...

Lähetyksessä on tapahtunut virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen myöhemmin...