Novec-liuotinpuhdistus ja höyryllä tehtävä rasvanpoisto

Näytä kaikki tuotteet
 • Oikean tuotteen valintaa perusteellisen puhdistuksen ja höyryllä tehtävän rasvanpoiston suorittamista varten ei voi tehdä pelkästään sen perusteella, mitä on ostanut aiemminkin. Nykyisin sopivat tuotevalinnat perustuvat yrityksen näkemyksien ja arvojen välittämiseen, mikä edellyttää sitoutumista laatuun, intohimoon ja vastuuseen työntekijän turvallisuudesta sekä kestävän kehityksen tavoitteisiin tulevien sukupolvien hyväksi.

  Kaiken perustana ovat tarkoitusta varten kehitetyt kemialliset aineet, joissa kaikki nämä arvot yhdistyvät ihanteellisella tavalla. Tuotteen toimivuus on ratkaisevan tärkeää valmistajille, jotka tarvitsevat piirilevyjen puhdistusainetta, sähkömoottorin rasvanliuotinta tai muiden tarkkuutta vaativien osien puhdistusainetta, mutta henkilöstösi turvallisuus on aivan yhtä tärkeää. Uudet säädökset, tarkentuneet määritelmät ja kestävän kehityksen aloitteet lisäävät valintojesi tärkeyttä, kun haet trikloorietyleenin (TCE) korvaavaa ainetta, vaihtoehtoa n-propyylibromidille (nPB) tai korvaat fluorihiilivetyjä (HFC-yhdisteet) ja halogenoituja kloorifluorihiilivetyjä (HCFC-yhdisteet). Olemme suunnitelleet 3M™ Novec™ tekniset nesteet sellaisiksi, että ne täyttävät liuotinpuhdistusaineille ja höyryllä tehtävälle rasvanpoistolle asettamasi vaatimukset mutta palvelevat samalla suurempia tavoitteita. Avullamme voit toteuttaa tarvitsemasi puhdistustyön käytännössä.

Extreme close-up of orthopedic implants and parts in a vapor degreaser basket above bubbling Novec 73DE fluid. Katso video
Puhtautta ilman kompromisseja.

Älykkäitä, turvallisia ja ympäristöystävällisiä puhdistusliuottimia


Tuotteiden yhteensopivuus ja puhdistusteho

Ota selvää, miten 3M Novec -tuoteperheen tekniset nesteet on suunniteltu erityisominaisuuksin ja yhteensopiviksi niin, että ne täyttävät tarpeesi. Tuotteiden erilaiset kiehumispisteet, puhdistustehot, kuivumisajat ja höyrypaineet auttavat sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisun.


Esittelyssä 3M™ Novec™ -tekninen neste 73DE

 • Höyryllä toimivan rasvanpoistolaitteen kori, jossa on elektroniikkaosia ja -komponentteja Novec 73DE -nesteen pinnan yläpuolella.

  3M Novec 73DE -neste on suunniteltu n-propyylibromidin (nPB), metyleenikloridin ja perkloroetyleenin kaltaisten myrkyllisten liuottimien korvaajaksi. Sillä on laajat turvamarginaalit vaativassa höyryllä tehtävässä rasvanpoistossa ja upotuspuhdistuksessa. Aine on hyvin liukenevaa, sen pintajännitys on vähäistä ja se on syttymätöntä sekä stabiilia. Säästä aikaa ja rahaa nopeampien syklien, pienemmän energiankulutuksen ja parantuneen suorituskyvyn ansiosta erityisesti monimutkaisten ja yksityiskohtaisten osien kohdalla. Novec-tuoteperheen uusin jäsen Novec 73DE -neste osoittaa sitoutumisemme jatkuvaan kehitystyöhön, jonka tulokset vastaavat uudistuviin tarpeisiin.


Manufacturing Engineer dropping basket of brass hydrolic line connector parts into a vapor degreaser

Haluatko kokeilla Novec-puhdistusliuotinta?

3M™ Novec™ teknisten nesteiden valikoimassa on monia erilaisia tuotteita, ja tuotenäyte tai puhdistuskokeilu voi auttaa löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan Novec-tuotteen.

TILAA NÄYTE TAI PUHDISTUSKOKEILU

Valitse 3M Novec, kun etsit turvallista ja kestävää kehitystä tukevaa puhdistustehoa ja yhteistyötä

Tarve ihanteelliseen suorituskykyyn yhdistettynä halvempiin käyttökustannuksiin on suurempi kuin koskaan aiemmin. Kun yhtälöön lisätään sitoutuminen turvallisen työympäristön tarjoamiseen ja ympäristövaikutusten pienentämiseen, vaatimukset ovat vieläkin suuremmat. Silloin 3M™ Novec™ tekniset nesteet ja asiantuntijamme voivat auttaa tavoitteiden saavuttamisessa.

 • Turvallisuutta kuvaava violetti kilpikuvio, jonka keskellä on sydän
  Reilu turvamarginaali

  Novec -nesteet tarjoavat turvallisen vaihtoehdon n-propyylibromidille (nPB) ja trikloorietyleenille (TCE) reilun turvamarginaalinsa ansiosta. Höyrykäyttöisen rasvanpoistajan käytössä tyypillinen altistustaso on 10 ppm. Jos nPB:tä ja TCE:tä halutaan kuitenkin käyttää turvallisesti, ilmassa olevien pitoisuuksien pitää olla aina alle 10 ppm. Sen sijaan Novec-nesteiden käytössä altistusraja on keskimäärin 200 ppm, minkä ansiosta niiden mahdollistama turvamarginaali työntekijöille on paljon laajempi tässä käyttösovelluksessa.

 • Ympäristöystävällisyyttä kuvaava violetti kuva maapallosta, jota ympäröi lehti ja sen varsi
  Pienet ympäristövaikutukset

  Novec-nesteet ovat ympäristöystävällisiä, ja niiden otsonia tuhoava ominaisvaikutus on olematon sekä ilmastoa lämmittävä vaikutus vähäinen. Muista puhdistus- ja höyryä käyttävää rasvanpoistoa liuottimista poiketen Novec-nesteisiin ei kohdistu asteittaisen vähentämisen tai kieltämisen uhkaa.

 • Violetti kahden säihkeen kuvake, joka merkitsee puhdasta
  Tehokas puhdistus

  Matalan pintajännitteensä ansiosta Novec-nesteet pääsevät tunkeutumaan tiukkoihinkin väleihin ja puhdistavat perusteellisesti vaikeasti saavutettavia kohtia. Ne haihtuvat nopeasti ilman jäämiä, mikä tarkoittaa, että osat puhdistuvat nopeammin ja hitaasti poistuvien liuottimien aiheuttamat kustannukset vähenevät. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Novec-nesteistä älykkään valinnan moniin erilaisiin puhdistusprosesseihin kevyestä vaativaan puhdistukseen ja kaikkiin niiden välisiin tarpeisiin.

 • Violetinvärinen Novec-keitinlasi, jossa lukee keskellä Novec, mikä edustaa Novecin tieteellistä työtä ja merkitystä
  Tieteen ja yhteistyön kohtaamispaikka

  3M kehittää tieteellisiä läpimurtoja, joita sovelletaan tosielämän puhdistustarpeisiin. Arvomme käsittävät paljon muuta kuin pelkät ympäristöystävälliset kemialliset ratkaisut. 3M:n Novec-asiantuntijat voivat tutustuttaa sinut uuden puhdistusprosessin suunnittelun yksityiskohtiin tai korvaavan puhdistusratkaisun käyttöönottoon. Voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja huolehtimaan lakisääteisten velvoitteiden, turvallisuustarpeiden, liiketoimintatavoitteiden ja teknisen tarkkuuden toteuttamisesta.


Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä liuotinainepuhdistuksesta ja höyryllä tapahtuvasta rasvanpoistosta, ja pyydä näyte- tai kokeilutuotteita

Koko tiimimme, myös insinöörit, tutkijat ja muut asiantuntijat, vastaa mielellään kysymyksiisi ja tarjoaa tukea kaikkialla maailmassa, mukaan lukien pääsyn näytteisiin, tietoihin ja apua koetilanteiden kanssa. Ota yhteyttä jo tänään.


Valikoituja materiaaleja ja työkaluja