1. 3M Suomi
 2. 3M Kaivostoiminta, öljy ja kaasu

3M Kaivostoiminta, öljy ja kaasu

Jalostamo ja kemiantehdas
Kaivamme esiin uusia keinoja, joilla yrityksesi pysyy huipulla.
Näytä kaikki öljy- ja kaasuteollisuuden tuotteet

Kaivostominta, öljy- ja kaasuteollisuus

Paranna tuottavuutta ja varmista liiketoiminnan jatkuvuus

3M:n historia sai alkunsa kaivostoiminnasta, joten meillä on useiden vuosikymmenien kokemus työskentelystä syrjäisten sijaintien ankarissa ja haastavissa olosuhteissa. Syvälle ulottuva toimialaosaamisemme ja asiantuntemuksemme yhdistettynä lukuisiin innovatiivisiin ratkaisuihin ovat apunasi liiketoiminnan kehittämisessä.

 

 • Paranna tuottavuutta ja varmista liiketoiminnan jatkuvuus

  3M:n historia sai alkunsa kaivostoiminnasta, joten meillä on useiden vuosikymmenien kokemus työskentelystä syrjäisten sijaintien ankarissa ja haastavissa olosuhteissa. (3M:n nimessä oleva M tarkoittaa termiä Mining, kaivostoiminta.) Syvälle ulottuva toimialaosaamisemme ja asiantuntemuksemme yhdistettynä lukuisiin innovatiivisiin ratkaisuihin ovat apunasi liiketoiminnan kehittämisessä. 3M:n ensikäden tuntemus kaivostoiminnan sekä öljy- ja kaasuteollisuuden haasteista auttaa kehittämään tuotteita ja palveluita, jotka suojaavat yrityksesi omaisuutta, työntekijöitä ja tuottavuutta sekä ympäristöämme vuosiksi eteenpäin. Esimerkkinä innovatiivisesta ratkaisusta on mikroskooppisen pieni lasikuula: täyteaine, joka tekee vaahtomuoveista niin vahvoja, että ne kestävät syvänmeren öljysyvennyksen murskaavan paineen. Toisena esimerkkinä ovat edistykselliset heijastavat materiaalit, jotka lisäävät työntekijöiden näkyvyyttä hämärissä ja pimeissä olosuhteissa. Lisäksi valmistamme amiinikaasusuodatinjärjestelmiä, jotka parantavat tehokkuutta, suojaavat välineitä ja pienentävät huoltokustannuksia. Kaivostoiminnan sekä öljy- ja kaasuteollisuuden uusi sukupolvi on syntynyt: 3M:n ratkaisuja hyödyntämällä olet mukana edistyksen eturintamassa.

 • 3M Science. Applied to Life.™

  Uusi brändimme nostaa esiin sen, että tiede on kaiken toimintamme perusta.

  Lue lisää Arrow

 • Katso lisää uusien keraamisten materiaalien eduista

  3M:n keraamihiekkasuodatinjärjestelmät parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta.

  Katso täällä Arrow

Tietoa 3M ratkaisuista kaivostoiminta-, öljy- ja kaasumarkkinoille

 • Me 3M:llä olemme erikoistuneet öljy- ja kaasuteollisuuden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen. Aloitimme yritystoimintamme yli 100 vuotta sitten kaivosalan yrityksenä. Tänään autamme öljy- ja kaasuteollisuuden asiakkaitamme ympäri maailman hyödyntämään osaamistamme ja edistyksellisiä teknologioitamme louhintaan, kuljetukseen, turvallisuuteen ja tuotantoprosesseihin. Ratkaisumme ulottuvat työntekijöitä suojaavista työtilaturvallisuusratkaisuista aina investointeja tehokkaasti hyödyntäviin teknologioihin, kuten hydrauliseen murtamiseen, suuntaporaukseen ja petrokemialliseen jalostukseen.