FUTURO™-rannetukea käyttävä nainen kokkaamassa

Tukea aktiiviselle elämällesi ja aktiiviselle kehollesi.

Käyttövalmiit FUTURO™-tuet hyödyntävät tieteellistä tutkimusta ja auttavat sinua liikkumaan miellyttävällä tavalla tarjoamalla käyttömukavuutta ja kompressiota. Näin tuet toimivat!


 • Infografiikka

  Lämpö

  FUTURO™-tukien erityistekstuurin ja istuvuuden synnyttämä lämpö tehostaa mikroverenkiertoa hoitoa tarvitsevan alueen pienissä verisuonissa. Lämpimillä alueilla aineenvaihdunta kiihtyy, ja näin happea ja ravintoaineita pääsee enemmän kudoksiin ja tervehtyminen saa tukea.


 • Infografiikka

  Kompressio

  FUTURO™-tukien hellävarainen, niin niveleen kuin sitä ympäröivään kudokseen kohdistuva paine estää nesteiden kivuliaan pakkautumisen alueelle. Nivelten turvotus laskee nopeammin ja pehmytkudoksissa oleva jännitys lievittyy. Kipu hellittää nopeasti ja energiatasosi nousee verenkierron normalisoiduttua.


 • Infografiikka

  Proprioseptio eli asentotunto

  FUTURO™-tukien jatkuva, hellävarainen paine stimuloi ihossa ja kudoksessa olevia erityisreseptoreita (asentotuntoreseptoreja). Tämä virkistävä prosessi voi parantaa kehon biomekanismeja ja lihaskoordinaatiota.


 • Nainen ostoksilla

  Kuluttajien todeksi todistama

  FUTURO™-tukien tukena on insinööreistä ja lääkealan ammattilaisista koostuva paneeli. Näiden tuotteiden hyödyllinen vaikutus nivelkivun ehkäisemisessä ja hoidossa on osoitettu todeksi yli 70 vuoden potilaskäytössä ympäri maailmaa. Nyt on sinun vuorosi kokea FUTURO-tukien tieteellinen voima.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa FUTURO™-brändiä:
FUTURO on 3M:n tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen