Varusteet
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olemme koonneet yhteen joitakin FUTURO™-tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyvien kysymysten vastauksia. Etkö pysty näkemään alla olevaa kysymystä? Ota meihin yhteyttä.


 • Tukeni kankaan kiinnitin ei pysy enää kovin hyvin kiinni. Mikä avuksi?

  Se saattaa tarvita kunnon puhdistuksen. Lankoja, nukkaa ja muita materiaaleja jää kiinni koukun ja lenkin pinnoille, mikä tukkii ne ja estää niitä sopimasta yhteen. Nypi ensin kaikki materiaalissa näkyvät roskat pois. Pese lenkkipuoli sitten varovaisesti jollakin pehmeällä mutta kiinteällä puhdistusvälineellä, kuten hammasharjalla. Näin lenkit pysyvät paremmin asennossaan, jos ne ovat päässeet litistymään. Voit myös lisätä lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta hammasharjaan ja hangata sillä koukun sivua. Tuen pitäisi kiinnittyä paremmin näiden vaiheiden avulla. Jos tämä ei kuitenkaan auta, se saattaa tarkoittaa, että koukun ja lenkin materiaali on liian vanhaa tai vahingoittunut. Ne on mahdollisesti vaihdettava. Jos kiinnike ei vielä tämänkään jälkeen kiinnity kunnolla näiden vaiheiden suorittamisesta huolimatta, ota yhteys asiakaspalvelutiimiimme numerossa +358 9 42 41 30 45 lisäohjeiden saamiseksi.


 • Onko FUTURO™-tuissa metallia?

  Kyllä, seuraavissa FUTURO™-tuissa on metallia:

  FUTURO™ Active vakauttava neulottu polvituki (vahvike)
  FUTURO™ Custom Fit vakauttava nilkkatuki (köydet ja säätöosa)
  FUTURO™ Energizing rannetuki (vahvike)
  FUTURO™ Sport saranoitu polvituki (sarana)
  FUTURO™ Night rannetuki yökäyttöön (vahvike)
  FUTURO™ säädettävä selkätuki (nyörien kiinnikkeet, holkki)
  FUTURO™ Classic käännettävä rannetuki lastalla (vahvike)
  FUTURO™ Sport säädettävä vakauttava polvituki (vahvike)
  FUTURO™ Classic polvituki sivutuilla (vahvike)
  FUTURO™ For Her kapea polvituki (vahvike)
  FUTURO™ Custom Fit vakauttava rannetuki (köydet ja säätöosa)
  FUTURO™ Classic vakauttava rannetuki (vahvike)


 • Voinko käyttää tukea nukkuessani?

  Tukemme on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan päivällä. Niitä ei tulisi käyttää yöaikaan, joten sinun tulee riisua se ennen nukkumaan meno. Poikkeuksia ovat FUTURO™ Night rannetuki yökäyttöön ja FUTURO™ Night plantaarifaskiittituki yökäyttöön. Molemmat on suunniteltu yökäyttöön auttamaan ranne- tai jalkakivusta kärsiviä ihmisiä levollisen unen saamisessa.


 • Voinko käyttää tukea uidessani?

  Emme suosittele tuen käyttöä uidessa, sillä vesi saattaa lyhentää tuotteen osien käyttöikää. Osiin saattaa myös jäädä vettä, eikä tuki sitten välttämättä enää sovi niveleen kunnolla.


 • Olen erittäin allerginen lateksille, mutta tarvitsen kevyttä tukea (lääkärin määräyksestä). Onko tuotteissanne lateksia?

  Jos FUTURO™-tuotteessa on lateksia, siitä ilmoitetaan verkkosivustollamme tuotteen omalla sivulla sekä tuotepakkauksessa. Meillä on monia tuotteita, joissa EI ole luonnonkumilateksia. Lateksille allergisille on siis olemassa monia vaihtoehtoja.

  Sinun kannattaa harkita jotakin seuraavista ranne- ja käsituotteista:

  FUTURO™ Sport säädettävä rannetuki
  FUTURO™ Precision Fit rannetuki
  FUTURO™ Classic käännettävä rannetuki lastalla
  FUTURO™ Night rannetuki yökäyttöön
  FUTURO™ Energizing rannetuki
  FUTURO™ Classic vakauttava rannetuki
  FUTURO™ Custom Dial vakauttava rannetuki
  FUTURO™ Energizing tukihansikas
  FUTURO™ Classic vakauttava peukalotuki

  Lisää tietoa kaikista näistä tuotteista saat tuotehakemistosivultamme.


 • Jos tukeni likaantuu, voinko puhdistaa sen?

  Kyllä, FUTURO™-tuet voi puhdistaa. Ensiksi: jos tuessasi on saranoita, poista ne. Kiinnitä sitten hihnat ja kiinnittimet ja pese tuki käsin lämpimässä (ei kuumassa) vedessä miedolla saippualla. Huuhtele hyvin ja ilmakuivaa. ÄLÄ pese pesukoneessa, kuivaa kuivausrummussa tai käytä valkaisu- tai huuhteluaineita.

  Yleisiä puhdistusohjeita löydät FUTURO™-tuotteista huolehtiminen -sivulta. Voit myös lukea hoito-ohjeita tietyn FUTURO-tuotteen tuotepakkauksesta ja/tai tuotteen oman sivun FUTURO™-tuotteiden verkkosivustolta.


 • Kuinka kauan voin kerrallaan käyttää tukea?

  Käyttöaika on hyvin henkilökohtaista. Tukea on suositeltavaa pitää itse aktiviteetin aikana ja tunnin tai kahden ajan sen jälkeen. Jos sinusta tuntuu paremmalta pitää sitä pidempään, sekin sopii. Emme kuitenkaan suosittele käyttämään mitään tukea nukkuessa.


 • En löydä kaikkia tuotteitanne kaupoista. Mistä voin ostaa niitä?

  Verkkosivustollamme jokaisen tuotteen sivulla on Ostopaikat-painike, jonka kautta voit löytää niin jälleenmyyjän sijainnin kuin verkkokauppoja. Löydät lisää jälleenmyyjiä yleiseltä Ostopaikat-sivultamme. Myös Amazon.com myy kaikkia tuotteitamme, joten löydät niitä myös sieltä.


 • Onko tuillanne takuu?

  3M takaa, ettei pakkausohjeiden mukaisesti käytetyissä tuotteissamme ole materiaali- tai valmistusvirheitä. 3M sulkee pois kaikki muut nimenomaiset tai epäsuorat takuut, mukaan lukien kaikki myytävyyttä ja sopivuutta tietyissä tilanteissa koskevat takuut.

  Jos tämä tuote ei ole tämän takuun mukainen, ainoa toimintakeinosi ja 3M:n ainoa velvollisuus on 3M:n harkinnan mukaisesti korvata 3M-tuote tai hyvittää 3M-tuotteen ostohinta palautetun tuotteen kuittia ja ostotodistusta vastaan. Soita maksuttomaan numeroomme, kirjoita 3M:lle tai lähetä sähköpostia alla ilmoitetun verkkosivuston kautta, jos haluat lisätietoja tuotteen palauttamisesta. Rajoitettu takuu ei koske tuotteita, jotka ovat vahingoittuneet onnettomuuden, laiminlyönnin, väärinkäytön tai hallitsemattomien tapahtumien takia. 3M EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT TÄSTÄ 3M-TUOTTEESTA JOKO SUORASTI, EPÄSUORASTI, ERITYISESTI, SATUNNAISESTI TAI SIITÄ SEURAAVASTI LAIN TEORIASTA HUOLIMATTA, MUKAAN LUKIEN TAKUU-, SOPIMUS- JA LAIMINLYÖNTIASIOISSA JA ANKARAN VASTUUN TAPAUKSESSA. Jotkin valtiot eivät salli seuraamuksellisten vahinkojen vastuun poissulkemista tai rajoittamista, joten yllä olevat rajoitteet tai poissulut eivät ehkä päde sinuun. Tämän takuun myötä saat erityisiä laillisia oikeuksia, ja sinulla voi olla muitakin maakohtaisia oikeuksia.


 • Mihin kohtaan kyynärpäätä painetyyny asetetaan?

  Kun olet asettanut painetyynyllisen FUTURO™-kyynärpäätuen paikoilleen, aseta painetyynyt niin, että ne ovat käsivartesi ala- ja yläpuolella (värttinä- ja kyynärluun puolille) heti kyynärpään alapuolella.

  Jos tarvitset lisätietoa, löydät pukemisohjeet FUTURO™-tuotteen pakkauksesta sekä verkkosivustolta jokaisen tuotteen omalta sivulta.


 • Miten vaihdan käännettävän tuen lastan niin, että se sopii toiseen käteeni?

  Liu’uta FUTURO™ käännettävän rannetuen lasta pois taskusta. Pidä lastaa vakaasti kädessä, käännä tukea ja liu’uta lasta päinvastaiseen taskuun. Työnnä lastan pää taskuun. Noudata pakkauksen pukemisohjeita.


 • Onko teillä neopreenittomia tukia?

  Meillä on monia neopreenittomia vaihtoehtoja. Voimme suositella vammasi tai vaivasi perusteella tiettyä tuotetta. Vaihtoehtona on ainakin FUTURO™ Comfort Lift polvituki ja FUTURO™ Classic polvituki sivutuilla.

  Voit myös käyttää verkkosivuillamme olevaa tuotehakukenttää löytääksesi juuri sinun vammaasi tai vaivaasi sopivan tuen.


 • Polvitukeni on sopiva, mutta se on hyvin tiukka. Tiedän, että tuen kuuluu olla tiukka kompression vuoksi, mutta kuinka tiukka on liian tiukka? Onko teillä neuvoja?

  Olet oikeassa, kompressio kuuluu polvituen käyttöön, ja siksi tuen kuuluu olla tiukka. Jos tuki kuitenkin painuu reunoiltaan ihoon, sinun kannattaa hankkia kokoa suurempi tuki. Ihanteellinen istuvuus on tiukka mutta mukava.


3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa FUTURO™-brändiä:
FUTURO on 3M:n tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen