Asiantuntijapaneeli

Tapaa paneelin jäsenet

FUTURO™-tuotteet suunnitellaan asiakkaidemme elämänlaadun parantamiseksi. Varmistaaksemme, että FUTURO™ pysyy jatkossakin alan luotetuimpana merkkinä, kaikkien tukituotteidemme suunnittelua tukee insinööreistä ja lääketieteen ammattilaisista muodostuva asiantuntijapaneelimme.
Nämä asiantuntijat tutkivat, kehittävät ja testaavat niin olemassa olevia kuin uusia tuotteita ja yhdistävät käytännön osaamistaan kuluttajien tarpeisiin. He antavat vain parhaiden tuotteiden päätyä paikalliselle jälleenmyyjällesi. Tämä on tarpeen, jotta pystymme varmistamaan innovatiivisissa tuotteissamme käytettävän uusimpia tutkimustietoja, ideoita ja ratkaisuja. Meillä on vain yksi päämäärä: auttaa sinua nauttimaan elämästäsi täysillä.


Ralph Buschbacher, lääkäri

Liikuntaelimistön asiantuntija – FUTURO-asiantuntijapaneelin johtaja

Lääketieteen tohtori Ralph Buschbacher tuo FUTURO-asiantuntijapaneeliin arvokasta fysiatrista näkemystä. Lisäksi hän toimii tiimin johtajana.
Buschbacherin tehtäviin lukeutuvat huipputilojen ja -resurssien hankinta tutkimustiimiä varten, uusien materiaalien, teknologioiden ja tuotteiden kehittäminen ja testaus sekä jäsenten keräämän tiedon yhteen kokoaminen. Näin FUTURO pystyy tarjoamaan kuluttajille näiden odottamia korkeatasoisia tuotteita.

 • Ralph Buschbacher

  Ralph Buschbacher on laajasti julkaistu kirjailija ja tutkija, joka toimii liikuntaelimistön ja erityisesti työlääketieteen parissa. Buschbacherin asiantuntemus auttaa FUTURO:a muuan muassa kehittämään tukituotteita, jotka lievittävät lihasheikkoudesta ja nivelvaivoista johtuvien sairauksien oireita.

  Hänen taitonsa takaavat, että jokainen FUTURO-tukituote hyödyntää alan johtavaa lääketieteellistä teknologiaa.

  Tohtori Buschbacher suoritti Virginian yliopistossa niin perustutkintonsa kuin lääketieteen tutkintonsa. Hänet valittiin Chief Resident -alajohtajaksi erikoistumisjaksoryhmästään Medical College of Virginia -yliopistossa. Buschbacher on tuottelias kirjailija: hän on julkaissut yli 50 liikuntaelimistöä käsittelevää käsikirjoitusta, 25 kirjan lukua ja 11 kirjaa. Hän valmistelee tällä hetkellä kahdeksaa erikoisalaansa koskevaa kirjaa. Buschbacher toimi kuusi vuotta Association of Academic Physiatrists -yhdistyksen uutiskirjeen toimittajana, ja hän kuuluu edelleen kyseisen yhdistyksen johtokuntaan.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fysioterapeutti

Tuotteitamme käyttävät pääasiassa vammoista toipuvat ihmiset. Tästä syystä on erityisen hyödyllistä, että FUTURO™-brändin asiantuntijapaneeliin kuuluu sertifioitu ja arvostettu fysioterapeutti. Ryan Gaynorilla on arvokasta näkemystä ja ideoita, jotka tekevät tuotteistamme tehokkaampia ja käyttökelpoisempia.

 • Ryan Gaynor

  Ryan Gaynor työskentelee fysioterapeuttina Freedom Physical Therapy Services, S.C. -keskuksessa, ortopediaan ja erityisesti manuaaliseen terapiaan erikoistuneessa yksityisessä lääkärikeskuksessa Milwaukeessa. Ennen nykyistä työpaikkaansa hän oli kuusi vuotta töissä Indianapolisin metodistisairaalassa tehden yhteistyötä kansallista tunnustusta saaneiden Methodist Sports Medicine -urheilulääketieteen kirurgien ja Indianan yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lääkäreiden kanssa. Hän keskittyi työssään ortopedisten vammojen hoitoon, erityisesti työntekijöiden sairaskulukorvausjärjestelmään.

  Työskennellessään Indianapolisissa hän kouluttautui pehmytkudosten vaurioiden hoitamiseen keskittyväksi Active Release Techniques™ (ART)* -terapeutiksi. ART on erityisesti urheilijoiden suosiossa. Hän on tehnyt yhteistyötä Indianapolis Colts -ammattilaisjalkapallojoukkueen ja sen kirurgin Tom Klootwykin kanssa konsultoiden pehmytkudosvauriotapauksissa ja auttaen vaikeissa tapauksissa.

  Ryan Gaynor kuuluu American Physical Therapy Association -yhdistykseen.

  Hänellä on fysioterapiaan erikoistunut maisterintutkinto Indianapolisin yliopistosta, jossa hän suoritti myös kandidaatin tutkintonsa.

  *Active Release Techniques™ on Active Release Techniques, LLC:n rekisteröimä tavaramerkki.


3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa FUTURO™-brändiä:
FUTURO on 3M:n tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen