• FUTURO™ Sport Moisture Control -polvituki.

  FUTURO™ Sport -polvituki.

  Javier käyttää FUTURO Sport -polvitukea harjoittelun aikana tukeakseen jäykkiä, heikkoja tai vahingoittuneita polvia. Se on valmistettu vahvoista, kestävistä materiaaleista ja pysyy paikallaan muotoillun mallinsa ja tarkkojen hihnojensa ansiosta.

  Neopreenin ja Polartec® Power Stretch-RX® -materiaalien ainutlaatuinen yhdistelmä pitää polven lämpimänä ja notkeana sekä päästää läpi ylimääräisen lämmön ja kosteuden.

 • FUTURO™ Sport Custom Dial -polvituki.

  FUTURO™ Sport Custom Dial -polvituki.

  Harjoitellessaan Javier käyttää FUTURO™ Sport Custom Dial -polvitukea, joka kohdistaa paineen polven jänteeseen lisäämättä koko jalkaan kohdistuvaa painetta.

  Se kohdistaa paineen tarkemmin kuin tavallinen polvituki ja sisältää säädettävän pehmeäreunaisen tarranauhahihnan, joka takaa sopivan istuvuuden ja tuo lisämukavuutta.

 • Vedenkestävä FUTURO™-rannetuki.

  Vedenkestävä FUTURO™-rannetuki.

  Javier suosittelee vedenkestävää FUTURO™-rannetukea erityisesti uimareille. Vedenkestävien materiaaliensa ja kevyen, hengittävän mallinsa ansiosta se antaa vakauttavaa tukea, joka toimii hyvin sekä märissä että likaisissa ympäristöissä.

  Tuen malli on avonainen, minkä ansiosta sormet pääsevät liikkumaan vapaasti, ja se auttaa lievittämään tehokkaasti venähdyksiin, revähdyksiin tai rannekanavaoireyhtymään* liittyvää rannekipua.

  *Lääkärit suosittelevat usein jäykän rannetuen käyttöä rannekanavaoireyhtymän ja muiden ranteen kiputilojen hallintaan.

 • FUTURO™ Sport Deluxe -nilkkatuki.

  FUTURO™ Sport -nilkkatuki.

  Javier suosittelee FUTURO™ Sport -nilkkatukea vahvistamaan, suojaamaan ja tukemaan jäykkiä, heikkoja tai vahingoittuneita nilkkoja.3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa FUTURO™-brändiä:
FUTURO on 3M:n tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen