• Olemme ryhtyneet yhteistyöhön ITU World Triathlon Series -voittajan Javier Gómez Noyan kanssa korostaaksemme FUTURO™-brändin tuki- ja valmislastavalikoiman etuja.

  Vuodesta 2006 alkaen Javier on ollut yksi maailman menestyneimpiä triathlonisteja. Hän on viisinkertainen ITU World Triathlon Series -voittaja ja vuoden 2012 Lontoon olympialaisten hopeamitalisti. Javier on voittanut myös useita muita mestaruuksia uransa aikana.

  Ennen ammattiurheilijan uraansa Javier opiskeli konetekniikkaa. Javier surffaa, soittaa kitaraa, osallistuu UNICEFin toimintaan ja tekee yhteistyötä Galician yliopiston kanssa rohkaistakseen nuoria urheilun pariin.

  Javier loukkasi kyynärpäänsä vakavasti vuonna 2015. Hän ei kuitenkaan lopettanut treenaamista ja teki mahtavan comebackin voittaen useita uusia mestaruuksia. Tämä tekee hänestä todellisen intohimon ja sitkeyden esikuvan FUTURO™-brändille
  Kun Javier haluaa paikallista vahvaa tukea ja mukavuutta polvelleen, hän käyttää erilaisia FUTURO™-tuotteita harjoittelun aikana tarvitsemaansa mukavuutta, istuvuutta ja kompressiota varten.


Facebook

Seuraa Javierin Facebook-sivulta maailmanmestarin kilpailuja, koettelemuksia ja triathloneja.


 • Javier Gómez Noya Warming Up

  FUTURO – tuki, joka auttaa sinua antamaan kaikkesi

  Kun Javier haluaa paikallista tukea ja mukavuutta, hän käyttää erilaisia FUTURO™-tuotteita harjoittelun aikana tarvitsemaansa istuvuutta ja kompressiota varten.


Seuraa FUTURO™-brändiä:
FUTURO on 3M:n tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen