Alan tunnustus

Alan tunnustus

3M Hammashoitoalan tunnustus


3M Hammashoito pyrkii tarjoamaan käytännöllisiä ja kekseliäitä ratkaisuja ja on sitoutunut tiukimpiin mahdollisiin hammashoidon normeihin. Koska olemme sitoutuneet hammashoidon parantamiseen, olemme ylpeitä, että pyrkimyksemme ovat saaneet alan asiantuntijoiden tunnustuksen.

 • Townie Choice Awards -palkinnot
  Townie Choice Awards -palkinnot

  Jo yli kymmenen vuoden ajan dentaltown-sivuston käyttäjät ovat äänestäneet suosikkinsa alan kattavimmasta vertaissuositeltujen hammashoidon tuotteiden ja palveluiden listasta. Voittajat on tunnustettu hammashoitoalan luotettavimmiksi ja hyvämaineisimmiksi. Lue lisää Townie Choice Award -palkinnosta.

 • The Dental Advisor -palkinnot
  The Dental Advisor -palkinnot

  THE DENTAL ADVISOR -palkinnot ovat alan arvostetuimpia palkintoja, jotka antavat tunnustusta laadukkaille tuotteille ja välineille. Palkinnonsaajien valinnassa huomioidaan kliininen ja näyttöön perustuva tutkimus. Lue lisää tästä palkinnosta.

 • Anaheim Group
  Anaheim Group

  Anaheim Group on julkaissut Innovation Index -listaa vuodesta 2002 alkaen, ja 3M Hammashoito on ollut listan kärkisijoilla vuodesta 2005 lähtien. Uusiin tuotehyväksyntiin, Yhdysvaltain patentteihin ja kansainvälisiin patentteihin perustuvat tiedot julkaistaan Anaheim Group -konsernin vuosittaisessa Dental Industry Review -katsauksessa.


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >