Sementointimenetelmä

Sementointimenetelmä

Vaivatonta sementointia

Yksinkertaista hampaiden sementointitoimenpiteitä vähentämällä tarvittavia työvaiheita3M tarjoaa kattavan valikoiman sementtejä ja tarvikkeita kruunujen ja siltojen, inlay-/onlay-täytteiden ja laminaattien, juurikanavanastojen kiinnittämiseen sekä Maryland-siltojen ja implanttijatkeiden sementointiin. Valikoimassa on muovisementtejä, muovivahvisteisia lasi-ionomeerisementtejä, perinteisiä lasi-ionomeerisementtejä, laminaattisementtejä ja väliaikaissementtejä. 3M:n innovatiivisiin ja helppokäyttöisiin sementteihin voit luottaa.


Sementin valintatyökalut

Tutustu zirkoniakruunujen ja lasikeraamisten kruunujen sementointiin 3M™ RelyX -sementeillä.

 • Löydä sementointitoimenpiteeseen parhaiten soveltuva 3M-sementti hakemalla käyttöindikaation tai materiaalin perusteella

 • Löydä sementointitoimenpiteeseen parhaiten soveltuva 3M-sementti hakemalla käyttöindikaation tai materiaalin perusteella

 • Tutustu RelyX-sementtien suositeltuihin käyttöindikaatioihin materiaalin mukaan.


RelyX™-sementit

 • Seuraavien indikaatioiden pysyvään sementointiin: täyskeraamiset, yhdistelmämuovipohjaiset tai metalliset inlayt, onlayt, kruunut ja sillat, nastat, 3-yksikön inlay-/onlaysillat, täyskeraamiset, yhdistelmämuovipohjaiset tai metalliset kruunut implanttijatkeiden päälle, 2-tai 3-yksikön pintakiinnitteiset kevytsillat.

 • Kaikkien kiinteiden proteettisten rakenteiden sementointiin: inlayt/onlayt, kruunut, sillat, juurikanavanastat, osakruunut, laminaatit, kevytsillat. Ihanteellinen valinta lasikeraamisille materiaaleille.

 • Metallokeraamisten kruunujen ja siltojen, metallikruunujen, inlay- ja onlay-täytteiden, zirkonia-rakenteiden (esim. Lava™ Zirconia tai Procera® AllCeram) ja oikomiskojeen kiinnikkeiden kiinnittämiseen sekä metallokeraamisten kruunujen, metallikruunujen ja zirkonia-rakenteiden loppusementointiin implanttijatkeisiin.

 • Tämän uuden sukupolven nastan koronaalinen 3D-makroretentio ja nastan pinnan mikrokarhennettu pinta takaavat lujan kiinnityksen juuresta hammasytimeen. Erittäin hyvä röntgenkontrasti helpottaa oikeaan asennon hahmottamista ja dentiinimäisempi elastisuus pienentää juuren murtumien riskiä.

  VINKKI: Käytä juurikanavan preparointiin värikoodattuja poriamme parhaan yhteensopivuuden takaamiseksi.

  Näytä tuoteluettelo

 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >