3M™:n laajennetun optisen keilan kytkentä
Laajenna mahdollisuuksia.

Katso kuinka tämä tapahtuu 3M™:n laajennetun optisen keilan kytkennällä.

Kaapeliliittimiä nykyaikaiseen maailmaan – 3M™:n laajennetun optisen keilan kytkentä.

Big data johtaa digitaalista muutosta – kriittistä dataa luodaan ja käytetään päivittäin yhä enemmän. Tämä muutos aiheuttaa sellaisten joustavien lisäpalvelinten, -kytkinten ja -liitäntöjen tarpeen, jotka toimivat suurimmilla nopeuksilla, minimihuollolla ja -seisokeilla.

3M on kehittänyt kuituoptisen liitäntäteknologia uudella tavalla tarjoamaan liittimiä, jotka on suunniteltu vähentämään kunnossapidon, puhdistuksen ja ihmisten työn tarvetta ja tarjoamaan erinomaista suorituskykyä. Perinteiset kaapeliliittimet luottavat fyysiseen kosketukseen ja niiden lähetys saattaa häiriintyä pölyn tai ihon öljyjen vaikutuksesta. 3M:n rakenne laajentaa valokeilaa ja muuttaa valon kulmaa optisessa liittimessä ja mullistaa kaapeleiden liitännät ja suorituskyvyn – vähentämällä samalla riskiä.

Ratkaistaan kytkentähaasteesi yhdessä! Ota yhteyttä.


Kuituoptiset kaapeliliittimet palvelinkeskusten haasteiden ratkaisemiseen.

Tarkastele 3M™:n laajennetun optisen kytkennän tuotteita
 • Suoritustaso
  Suunniteltu suorituskykyä ajatellen.

  Kun Ethernetin nopeudet kasvavat, hyperscale-palvelinkeskusten on tarjottava nopeampaa ja luotettavampaa suorituskykyä useiden kanavien ympäristössä. 3M™:n laajennetun optisen keilan liittimet on suunniteltu tarjoamaan:
   

  • Laajennettu keilan rakenne, joka on optimoitu seuraavan sukupolven palvelinkeskusten tarpeisiin.
  • Vakaa suorituskyky tukee multi-linkin käyttöönottoa.
  • Vähäinen väliinkytkemisvaimennus ja heijastavuus sekä yksi- että monimuotokuidussa.

   

   

   

 • Pöly
  Poista pöly liitännästä. 

  Palvelinkeskuksen pöly voi hidastaa tuottavuutta sekä käyttöönottoa ja aiheuttaa seisokkiriskejä puhdistus- ja huoltovaatimusten vuoksi. Laajennetun optisen keilan liittimemme ovat vähemmän herkkiä pölylle ja auttavat vähentämään kustannuksia.
   

  • Laajennettu optinen keila vähentää pölyherkkyyttä.
  • Toistettavat liitännät, ja uudelleen liittämisen suorituskykyä.
  • Yksinkertainen liitinrakenne pienellä määrällä osia. 
 • Palvelinkeskus
  Skaalautuviksi suunnitellut liittimet.

  Kun seuraavan sukupolven palvelinkeskukset muuttuvat ja kehittyvät, kytkennän tulee olla joustava ja skaalautuva – nopeasti. 3M:n optinen kytkentä on rakennettu määritettäväksi ja skaalattavaksi palvelinkeskuksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin ja haasteisiin.
   

  • Yksi- ja monimuotoratkaisut liitäntätarpeidesi mukaan.
  • Konfiguroitava ja skaalattava liitinrakenne (12 kuidusta 144 kuituun).
  • Tukee teline- tai infrastruktuuri-käyttökohteita.

Työkalut


Seuraavan sukupolven teknologiaa seuraavan sukupolven palvelinkeskuksille.

 • monikuituliitinjärjestelmän tiedot

  3M™:n laajennetun optisen keilan liitinjärjestelmä on monikuituliitinjärjestelmä, joka perustuu uuteen laajennetun optisen keilan liitinholkkiteknologiaan. Perinteisissä monikuituliittimissä kuidut koskettavat toisiaan fyysisesti. 3M™:n uuden optisen keilan liitinholkki laajentaa liitinten välistä keilaa ja vähentää liittimen altistumista pölylle sekä toistuvaa puhdistusta ja huoltoa.

   

  Liitinjärjestelmä tukee alhaista väliinkytkemisvaimennusta ja korkeaa paluuvaimennusta yksi- ja monimuotokuiduille yhteisellä teknologialla. Laajennetun optisen keilan liitinholkki hallitsee kriittistä liitoksen kohdistusta ilman liittimen päästä ulostyöntyviä metallisia ohjausnastoja. Järjestelmä hyödyntää hermafrodiittista liitingeometriaa LC-liittimen tyyppisellä salvalla tukisovittimien kytkemiseksi. 


Jätä muut liittimet pölyttymään.

 • Pölyä sietävät optiset liittimet

  3M:n laajennetun optisen keilan teknologiaan perustuva mullistava liitinholkki ja liitin on suunniteltu tarjoamaan optista suorituskykyä ja suojaa pölyä vastaan. 3M™:n laajennetun optisen keilan liitinholkki laajentaa liitinten välistä keilaa vähentäen liittimen altistumista pölylle ja tarvetta toistuvaan puhdistamiseen, jotta voit toimittaa laitteistosi nopeammin, nopeuttaa tuottavuutta ja vähentää huoltokustannuksia.


Laajennetun optisen keilan teknologia
Mahdottomuus ei ole vaihtoehto

Meillä on vuosikymmenien kokemus kytkentäratkaisuista ja käytämme yhteistyötä ja parasta 3M:n tiedettä sellaisten teknologioiden kehittämiseen, jotka helpottavat kasvavien datamäärien käsittelemistä.

MUODOSTETAAN YHTEYS

3M yhdistää ekosysteemiin kokoonpanoratkaisukumppanit.

Roseberger OSI ja Molex aloittavat kokoonpanoratkaisukumppaneina.


Kuidun tarkastustyökalu kumppanit

 • Kumppani

  3M tekee yhteistyötä tarkastustyökalujen tarjoajien kanssa, kuten esimerkiksi EXFO ja Sumix, jotka kehittävät sovittimia työkaluille, tarkastuskuville ja tarkastusehdoille. Lue täältä lisää tarkastustyökaluratkaisuista, jotka tukevat 3M:n laajennetun optisen keilan liittimiä:

  EXFO

  Sumix