Palvelinkeskuksen kytkentäratkaisut
Oikeanlaiset kytkennät.

Kohtaa seuraavan sukupolven palvelinkeskusten vaatimukset 3M:n johtavan kytkentäteknologian avulla.

Kytkentäratkaisut suuren suorituskyvyn palvelinkeskuksille.

 • Lisääntyvän datan, esineiden internetin, big datan sekä kriittisen datan luonteen vaatimuksiin vastaaminen ei ole helppoa. Tarjoamme tieteen ja innovaation avulla seuraavan sukupolven kuituoptisten ja kupariliitäntöjen kytkentäratkaisuja, jotka on suunniteltu lisäämään nopeutta ja parantamaan suunnittelun joustavuutta. 

  3M:n laajennetun optisen keilan kytkentäratkaisut ovat suunniteltu tarjoamaan parempaa suojaa pölyä vastaan ja erinomaisen optisen suorituskyvyn. Skaalautuva liitinrakenne mahdollistaa multi-link-järjestelmien nopean asennuksen ja käyttöönoton sekä laskee käyttökustannuksia ja tarjoaa joustavamman suunnittelun. Kupariset suuren nopeuden kaksoiskoaksiaalikaapelit- ja kokoonpanot ovat resonoimattomia, ohuita ja taitettavia ratkaisuja, jotka on suunniteltu seuraavan sukupolven vaatimusten mukaisesti.

  Tarjoamme markkinasegmenttiin vuosikymmenien kytkentäratkaisujen kokemuksen. Omistautunut tukitiimimme tarjoaa tekniset tiedot, piirustukset, 3D CAD -mallit ja paljon muuta. Ota yhteyttä jo tänään, jotta voimme auttaa sinua tekemään parhaat päätökset palvelinkeskuksellesi.


Kytkentäratkaisut, jotka mukautuvat palvelinkeskukseesi.

Liitäntäratkaisut, jotka on suunniteltu tarjoamaan yhtenäinen ja tehokkaampi palvelinkeskus kehittyneiden kuituoptisten ja kuparikaksoiskoaksiaalikaapeliteknologioiden avulla.

 • 3M™:n laajennetun optisen keilan kytkentä on suunniteltu vähentämään kunnossapidon, puhdistuksen ja ihmisten työn tarvetta ja tarjoamaan erinomaista suorituskykyä. Teknologiamme tuo kuituoptisiin liitäntöihin skaalattavuutta ja luotettavuutta. Ainutlaatuinen teknologiamme tarjoaa seuraavat:
   

  • Suorituskyky multi-link-järjestelmissä.
  • Parannettu suoja pölyltä.
  • Skaalattava liitinrakenne (12 kuidusta 144 kuituun).
 • 3M™:n kaksoiskoaksiaalikaapelit ovat ohuita, taitettavia ja lähes resonoimattomia jopa 40 GHz:iin asti mutkien ja taitosten kanssa. Koska 3M:n kaksoiskoaksiaalikaapelit ovat yksiä ohuimmista, ne tarjoavat sisäisiin käyttökohteisiin enemmän vaihtoehtoja suuren suorituskyvyn tiheillä palvelimilla. Kaapelit on suunniteltu tarjoamaan kustannussäästöjä piirilevyjen päivitysten ja vahvistinten tarpeen välttämiseksi. Ulkoisissa käyttökohteissa ohuet, kevyet ja joustavat kaapelimme mahdollistavat ainutlaatuiset kaapeleiden hallintaratkaisut ja yksinkertaistetun huollettavuuden.


Palvelinkeskuksen kuituoptisten kaapeleiden hallinta: 3M:n ohuet, taitettavat ja pinottavat kaapeliratkaisut
Nopeus kohtaa ketteryyden.

3M™:n ulkoinen kaksoiskoaksiaalikaapeli verrattuna kilpailevaan kaapeliin.


Suurinopeuksista suorituskykyistä teknologiaa

Ohuet, taitettavat ja resonoimattomat kaapeliratkaisut palvelinkeskuksiin, suorituskykyä vaativaan tietotekniikkaan ja muihin suuren nopeuden käyttökohteisiin.

 • 3M:n taitettava ja joustava kaapeliratkaisu
  3M™ SlimLine -kaksoiskoaksiaalikaapelisarjat

  Mullistava joustava ja taitettava kaapeliratkaisu, joka sopii ihanteellisesti ahtaisiin tiloihin ja signaalien lähettämiseen pidemmillä matkoilla. 3M™ SlimLine -kaksoiskoaksiaalikaapelisarjojen matala profiili mahdollistaa useita erilaisia reititysvaihtoehtoja kaapelin ohuen ja hyvin taittuvan rakenteen ansiosta signaalin eheyteen vaikuttamatta.
   

  • Saatavilla x4- ja x8-kokoonpanot.
  • SFF-8654, suora- ja kulmamalli
  • Signaalilangan koot: 30 AWG ja 31 AWG
 • Twinax PCI Express -laajennus- ja siltaussarjat
  3M™ PCI Express -laajennus- ja siltaussarjat

  Selvitä vaativat järjestelmän suorituskyky- ja pakkaushaasteet 3M PCI Express -laajennus- ja siltaussarjoilla. Joustavuutta PCIe-korttipaikoille, ja mahdollisuus siirtää tai sillata suorituskykyä tai nopeutta menettämättä.
   

  • PCIe 3.0
  • Saatavilla x4-, x8- ja x16-kokoonpanot
  • Suuri kaistanleveys ja nopeus jopa 8 Gbps
 • Suoraan liitettävät kuparikaapelisarjat
  3M™:n kaapelisarjat ulkoisiin käyttökohteisiin

  Saavuta jopa 100 Gbps:n nopeus palvelinkeskuksissa, suurta suorituskykyä vaativassa laskennassa ja muissa suuren nopeuden käyttökohteissa 3M:n suoraan liitettävillä kuparikaapelisarjoilla. Saatavilla olevat kokoonpanot: SFP28, QSFP28, SFP+, QSFP+ ja ulkoinen miniSAS.
   

  • Signaalilangan koot: 26 AWG ja 30 AWG
  • RoHS 2011/65/EU -vaatimukset täyttävä*
  • Saatavilla mukautettu EEPROM-kartoitus

   

 • *RoHS 2011/65/EU -vaatimukset täyttävä: tuotteen tai osan (tuote) mikään aine ei ylitä EU:n direktiivin 2002/95/EY, muutettu komission päätöksellä 2005/618/EY, ja/tai uudelleenmuokatun RoHS-direktiivin 2011/65/EU, liite II enimmäispitoisuutta (MCV), ellei ainetta käytetä käyttökohteessa, joka on suljettu pois uudelleenmuokatusta RoHS-direktiivistä 2002/95/EY, muutosten mukaisesti, ja/tai uudelleenmuokatun RoHS-direktiivin 2011/65/EU liitteestä III tai IV. Enimmäispitoisuudet on määritetty painon mukaan homogeenisistä materiaaleista.

Esitellyt videot 3M:n kytkentäratkaisut


Ota yhteyttä, jos sinulla on 3M:n kytkentäratkaisuihin liittyviä kysymyksiä.

Onko sinulla tuotteita koskeva kysymys tai kommentti tai haluatko näytteen? Lähetä meille viesti käyttämällä viestilomaketta. Kun annat mahdollisimman paljon tietoja, voimme vastata sinulle nopeasti ja täsmällisesti.


3M:n kytkentätuotteet

 • 3M:n uuden optisen liittimen mullistava holkkirakenne laajentaa liittimien välisen keilan ja auttaa vähentämään pölylle altistumista sekä toistuvaa puhdistusta ja huoltoa.

 • Innovatiivisia matalan ja korkean taajuuden kaapelointiratkaisuja, jotka säästävät tilaa ja yksinkertaistavat kokoonpanoa.