Suuri palvelinkeskushuone siniseksi sävytettynä
Pidä palvelinkeskuksen tilat viileänä, aina verkkoon kytkettynä ja hyvin suojattuna.

Tietoja 3M:n palvelinkeskusratkaisuista

  • Asiakkaiden liiketoiminta tapahtuu tiedonsiirron nopeudella, joten palvelinkeskuksen on syytä vastata kiireeseen. Nopea, älykäs ja energiatehokas palvelinkeskus ei tuhlaa energiaa eikä hidastele. Kilpailijoiden edellä pysyminen edellyttää palvelinkeskuksen suunnittelemista alusta lähtien aivan uudella tavalla.

    3M:n innovatiivisten ratkaisujen ansiosta palvelinkeskuksen toiminnan tai sijainnin siirtäminen paremmalle tasolle tai parempaan paikkaan ei ole vain tulevaisuuden unelmaa. Kaikki tämä on mahdollista jo nyt.

    Palvelinkeskusten rakentamisen vallankumous alkaa täältä.


Palvelinkeskus- ja palvelinratkaisut

  • Nykypäivän tiedonnälkäisen maailman pitäminen tyytyväisenä sekä palvelinkeskuksen luotettavan toiminnan varmistaminen ei ole aivan yksinkertaista. 3M tarjoaa kytkentäratkaisuja kehittyneestä valokuidusta kuparisiin kaksoiskoaksiaalikaapeleihin. Joustavuus, suorituskyky ja kustannustehokkuus ovat niin nyky- kuin huomispäivän palvelinkeskustuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia.

  • Saavuta suorituskykytavoitteet seuraavan sukupolven palvelinkeskustekniikalla. Pienennä palvelinkeskuksen kokoa ja paranna sen energiatehokkuutta 3M:n teknisillä nesteillä toteutetulla uppojäähdytysratkaisulla.

  • Käytettävyyden varmistaminen ja kriittisen tärkeän laitteiston moitteeton toiminta ovat ehdottoman tärkeässä asemassa palvelinkeskuksen palonsammutusratkaisua valittaessa. 3M™ Novec™ 1230 -palonsammutusaine on puhdas sammutusnesteratkaisu, joka on suunniteltu sammuttamaan tulipalo ennen nopeaa lämmönnousuvaihetta – siis jo ennen kuin tulipalo pääsee kunnolla alkamaan.


Palvelinkeskus- ja palvelintuotteet


Tarvitsetko apua oikean tuotteen etsintään palvelinkeskusta varten?

Onko sinulla tuotteita koskeva kysymys tai kommentti? Tarvitsetko apua? Lähetä meille viesti käyttämällä viestilomaketta. Kun annat mahdollisimman paljon tietoja, voimme vastata sinulle nopeasti ja täsmällisesti.


3M:n palvelinkeskusratkaisut – esitelty tuote