1. All 3M Products
3M Suomi

Uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitin SJ3550

Products
 • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustalla on akryyliima
 • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
 • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
 • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
 Lisää
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä)  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Liiman Väri
Valkoinen
Liimatyyppi
Yleiskäyttöinen akryyliliima
Low Profile
Ei
Ratkaisu
Langaton verkko: Infrastruktuuri-tarvikkeet
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Sulkimen käyttöikä
1000
Suojalineri
Kirkas polyolefiini
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
93 Degree Celsius
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, Terveydenhoito, eArmeija ja hallitus, MRO, Pakkaus, Vähittäismyynti, eErikoisajoneuvo, Kuljetus
Tuotemerkki
3M™, Dual Lock™
Tuotemuoto
Rulla
Tuotteen väri
Musta
Yksikköä koteloa kohti
1
Lisätietoja
 • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustalla on akryyliima
 • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
 • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
 • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
 • Suunniteltu kiinnittymään metalleihin, lasiin ja keskisuuren tai korkean pintaenergian muoveihin ja maalipintoihin
 • Vaahtoteippitausta mahdollistaa paremman kontaktin kuvioitujen tai epätasaisten pintojen kanssa

Uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauha SJ3550 ratkaisee kiinnitysongelmat ilman erikoistyökaluja tai monimutkaisia mekaanisia kiinnitysjärjestelmiä. Uudelleensuljettavissa kiinnitinnauhoissamme on akryyliliima, joka kiinnittyy hyvin erilaisiin korkean ja keskisuuren pintaenergian materiaaleihin, kuten tiettyihin muoveihin, metalliin, lasiin ja maalatuille pinnoille. Tämän ansiosta sillä voidaan kiinnittää ovia, paneeleita, kylttejä, näytön osia ja monia muita usein avattavia ja suljettavia osia, ja kiinnityslujuus vähenee vain vähän ajan myötä. Siinä on 40 sienen muotoista tappia / cm², suljettuna sen paksuus on 5.7 mm ja sen pitkäaikainen käyttölämpötila-alue on –30–70 °C (lyhytaikainen ylin lämpötila +95 °C ), ja sitä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

Lujuus numeroina Yhdellä pienellä sienellä ei ole paljoa merkitystä tässä maailmassa, mutta yhdessä muiden samanlaisten kanssa siitä tulee voittamaton. Tiimityöskentely on uudelleensuljettavan 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauhan SJ3550 taustalla oleva idea. Kun sienen muotoiset kannat toimivat yhdessä, ne muodostavat lukituksen toistensa kanssa ja antavat viisinkertaisen vetolujuuden tyypillisiin tarranauhakiinnittimiin verrattuna, mutta säilyttävät silti kykynsä irrota helposti, mikä nopeuttaa käyttöä.

Uudelleensuljettavassa SJ3550-kiinnitinnauhassa on 40 sienen muotoista tappia / cm² (250 tappia neliötuumaa kohti). Kun kaksi osaa painetaan yhteen, kannat joustavat ja sienen muotoiset päät liukuvat toistensa lomitse. Kiinnittymisen jälkeen kanta napsahtaa takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja lukittuu vastakkaisten päiden kanssa napsahtamalla, mikä ilmaisee, että kiinnitin on sulkeutunut. Tämän järjestelmän voi avata ja sulkea 1000 kertaa, ennen kuin se menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan.

Ei porausta, ruuvausta, kiristystä tai monimutkaista asennusta SJ3550-kiinnitinnauhassa on akryyliliima, joka kiinnittyy hyvin erilaisiin korkean ja keskisuuren pintaenergian materiaaleihin, kuten tiettyihin muoveihin, metalliin, lasiin ja maalatuille pinnoille. Tämä varmistaa nopean ja helpon asennuksen ilman mekaanista kiinnitysprosessia. Liima kiinnittyy nopeasti ja saavuttaa täyden lujuutensa 72 tunnin jälkeen. Kun kiinnitys on lukittunut, sienen muotoiset kannat voivat kannatella yhtä hyvin kuin ruuvit ja niitit, mutta ne on silti helppo irrottaa.

Monipuolinen, kestävä ja näkymätön Näiden kiinnitinten käyttökerroilla ei ole rajoitusta. Tapit, sienihatut ja kalvotausta on valmistettu polypropeenista, ja vahva polyolefiinirunko kestää yleisiä liuottimia ja emäksisiä liuoksia, joten ne sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -ympäristöihin. Kiinnitintä suositellaan käytettäväksi –30–70 °C:n käyttölämpötiloissa (lyhytaikainen lämpötilankesto on +95 °C). Nämä kiinnittimet eivät näy, kun ne on kiinnitetty, ne mahdollistavat siistin, eheän pinnan ja pysyvät lujina yli 1000:n avaus- ja suljentakerran jälkeen.

SJ3550-kiinnitinnauhan taustalla on akryylivaahtoteippi, jota suojaa irrotettava taustapaperi. Tämä rakenne mahdollistaa paremman kontaktin pintoihin, joissa on lievää tekstuuria tai epätasaisuutta.

Tämän kiinnitinnauhan voi yhdistää erilaisten uudelleensuljettavien 3M Dual Lock -kiinnitintyyppien kanssa tarvittavan lujuustason mukaan. Seuraavat ovat mahdollisia kiinnitinyhdistelmiä:

Tyyppi 250 ja tyyppi 170 Tyyppi 250 ja tyyppi 250 Tyyppi 170 ja tyyppi 400 Tyyppi 250 ja tyyppi 400

Kun halutaan nopea tarrakiinnitys suurella vetolujuudella, mutta rajallinen käyttöikä, minkä tahansa 3M:n Dual Lock -tuotteen voi yhdistää uudelleensuljettaviin 3M™ Hook & Loop™ -kiinnitinnauhoihin.

Käyttökohteet

 • Soveltuu käytettäväksi metalleihin (alumiini, ruostumaton teräs), lasiin, korkean pintaenergian muoveihin (akryyli, polykarbonaatti, ABS) ja maalattuihin pintoihin
 • Voidaan käyttää kiinnitykseen sisä- ja ulkotiloissa