1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Dual Lock™ SJ355B tarranauha, musta, 25 mm x 2,5 m, piikkipakkaus, 4/pakk

3M ID 7100149938
 • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustalla on akryyliima
 • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
 • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
 • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
 Lisää

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Liiman Väri
Valkoinen
Liimatyyppi
Yleiskäyttöinen akryyliliima
Ratkaisu
Langaton verkko: Infrastruktuuri-tarvikkeet
Sulkimen käyttöikä
1000
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Rulla
Tuotteen väri
Musta
Lisätietoja
 • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustalla on akryyliima
 • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
 • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
 • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
 • Suunniteltu kiinnittymään metalleihin, lasiin ja keskisuuren tai korkean pintaenergian muoveihin ja maalipintoihin
 • Vaahtoteippitausta mahdollistaa paremman kontaktin kuvioitujen tai epätasaisten pintojen kanssa
 • Tuote on pakattu kätevään piikkipakkaukseen, jossa on monikieliset tuotekuvaukset

Uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauha SJ355B ratkaisee kiinnitysongelmat ilman erikoistyökaluja tai monimutkaisia mekaanisia kiinnitysjärjestelmiä. Uudelleensuljettavissa kiinnitinnauhoissamme on akryyliliima, joka kiinnittyy hyvin erilaisiin korkean ja keskisuuren pintaenergian materiaaleihin, kuten tiettyihin muoveihin, metalliin, lasiin ja maalatuille pinnoille. Tämän ansiosta sillä voidaan kiinnittää ovia, paneeleita, kylttejä, näytön osia ja monia muita usein avattavia ja suljettavia osia, ja kiinnityslujuus vähenee vain vähän ajan myötä. Siinä on 40 sienen muotoista tappia / cm², suljettuna sen paksuus on 5,8 mm ja sen pitkäaikainen käyttölämpötila-alue on –30–70 °C (lyhytaikainen ylin lämpötila +95 °C ), ja sitä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Tuote on pakattu kätevään piikkipakkaukseen, jossa on monikieliset tuotekuvaukset.

Lujuus numeroina Yhdellä pienellä sienellä ei ole paljoa merkitystä tässä maailmassa, mutta yhdessä muiden samanlaisten kanssa siitä tulee voittamaton. Uudelleensuljettavan 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauhan SJ355B ideana on vahva tiimityö. Kun pienet sienen muotoiset kannat toimivat yhdessä, ne muodostavat lukituksen toistensa kanssa ja antavat viisinkertaisen vetolujuuden tyypillisiin tarranauhakiinnittimiin verrattuna, mutta säilyttävät silti kykynsä irrota helposti, mikä nopeuttaa käyttöä. Uudelleensuljettavassa SJ3550-kiinnitinnauhassa on 40 sienen muotoista tappia / cm² (250 tappia neliötuumaa kohti). Kun kaksi osaa painetaan yhteen, kannat joustavat ja sienen muotoiset päät liukuvat toistensa lomitse. Kiinnittymisen jälkeen kanta napsahtaa takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja lukittuu vastakkaisten päiden kanssa napsahtamalla, mikä ilmaisee, että kiinnitin on sulkeutunut. Tämän järjestelmän voi avata ja sulkea 1000 kertaa, ennen kuin se menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan. Ei porausta, ruuvausta, kiristystä tai monimutkaista asennusta SJ355B-kiinnitinnauhassa on akryyliliima, joka kiinnittyy hyvin erilaisiin korkean ja keskisuuren pintaenergian materiaaleihin, kuten tiettyihin muoveihin, metalliin, lasiin ja maalatuille pinnoille. Tämä varmistaa nopean ja helpon asennuksen ilman mekaanista kiinnitysprosessia. Liima kiinnittyy nopeasti ja saavuttaa täyden lujuutensa 72 tunnin jälkeen. Kun kiinnitys on lukittunut, sienen muotoiset kannat voivat kannatella yhtä hyvin kuin ruuvit ja niitit, mutta ne on silti helppo irrottaa. Monipuolinen, kestävä ja näkymätön Näiden kiinnitinten käyttökerroilla ei ole rajoitusta. Tapit, sienihatut ja kalvotausta on valmistettu polypropeenista, ja vahva polyolefiinirunko kestää yleisiä liuottimia ja emäksisiä liuoksia, joten ne sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -ympäristöihin. Kiinnitintä suositellaan käytettäväksi –30–70 °C:n käyttölämpötiloissa (lyhytaikainen lämpötilankesto on +95 °C). ), ja sitä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

Käyttökohteet

 • Soveltuu käytettäväksi metalleihin (alumiini, ruostumaton teräs), lasiin, korkean pintaenergian muoveihin (akryyli, polykarbonaatti, ABS) ja maalattuihin pintoihin
 • Voidaan käyttää kiinnitykseen sisä- ja ulkotiloissa

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen