1. All 3M Products
3M Suomi
5 Tulokset 
5 Tulokset 
Hae 

5 Tulokset 

3M™ Versaflo™ TR-800 EX-suojattu moottoroitu hengityksensuojain

3M Versaflo TR-800 EX-suojattu moottoroitu hengityksensuojain

Uusi taso EX-suojattuihin hengityksensuojaimiin

TILAA ESITTELY
 • 3M™ Versaflo™ on monikäyttöinen moottoroitu hengityksensuojain, joka on sekä mukava käyttää että helppo ylläpitää. Nämä luotettavat hengityksensuojaimet sopivat kaikille käyttäjille, jotka arvostavat mukavuutta ja helppoutta.

  3M™ Versaflo™ TR-800 Moottoroidun hengityksensuojaimen avulla voit tarjota työntekijöille korkeamman tason hengityksensuojauksen sekä auttaa minimoimaan palo- tai räjähdysriskit.

  TR-800 täyttää Zone 0 -vaatimukset, joten se sopii käytettäväksi räjähdysherkissä ympäristöissä sekä tavallisessa jatkuvassa työskentelyssä.

  Kun 3M Versaflo -tuoteperheeseen kuuluva TR-800 yhdistetään Versaflo-päähineiden ja -vöiden sekä muiden tarvikkeiden kanssa, siitä tulee osa CE-hyväksyttyä hengityksensuojausjärjestelmää, joka sisältää useita nopeuksia, visuaaliset hälytykset ja äänihälytykset sekä käyttömahdollisuuden useiden erilaisten kaasu-, höyry- ja hiukkassuodattimien kanssa.


 • 3M™ Versaflo™ TR-800 EX-suojattu moottoroitu hengityksensuojain

  Esittelyssä 3M™ Versaflo™ TR-800 EX-suojattu moottoroitu puhallinyksikkö

  Nyt voit tarjota työntekijöille korkeamman tason hengityksensuojauksen ja auttaa minimoimaan palo- tai räjähdysriskit.

  Mukana useita nopeuksia, visuaaliset ja äänihälytykset sekä käyttömahdollisuus useiden erilaisten kaasu-, höyry- ja hiukkassuodattimien kanssa. Suojain voidaan myös upottaa veteen puhdistusta varten, kun puhdistus- ja säilytystulpat on kiinnitetty.

  Katso yllä oleva video

 • TR-800 on UL-sertifioitu moottoroitu hengityksensuojain

  Henkilönsuojain, joka auttaa minimoimaan palo- ja räjähdysvaaran.

  TR-800 on EX-suojattu akkukäyttöinen puhallinyksikkö, joka on ATEX-sertifioitu käytettäväksi räjähdysherkissä ympäristöissä. Yksikkö tarjoaa juuri sellaista mukavuutta, modulaarisuutta, hallintaa ja helppokäyttöisyyttä, kuin mitä 3M Versaflo -tuotelinjalta voidaan odottaa. Hyväksytty viimeisimpien sähköalan standardien mukaisesti.

 • Käyttövalmis sarja

  Käyttövalmiit sarjat

  Hankkimalla käyttövalmiin pakkauksen saat vaivattomasti täydellisen moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän. Sarja sisältää kaiken tarvittavan päähinettä lukuun ottamatta.

 • Kokoa oma järjestelmä

  Kokoa oma järjestelmä

  Kokoonpanovaihtoehtojen avulla voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan järjestelmän. Valitse ympäristöön sopiva kokoonpano, päähine, suodatin, suodattimen kansi ja akkulaturi (myydään erikseen).


Versaflo: Helppo käyttää ja ylläpitää

Katso, kuinka helppoa 3M™ Versaflo™ TR-800 EX-suojatun moottoroidun hengityksensuojaimen käyttö ja ylläpito on


Tilaa uutiskirje

 • Kaikki kentät ovat pakollisia ellei kentän kohdalla lue toisin

 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.

 •  
 • Lähetä

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Pahoittelumme...

Lähettämisen aikana tapahtui virhe. Yritä uudelleen myöhemmin...


Näytetään 1-5 / 5 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen