1. All 3M Products
3M Suomi
9 Tulokset 
9 Tulokset 
3M:n prosessin valvonta

Kestävät ratkaisut prosessin valvontaan

 • Prosessin valvonta

  3M:n helposti luettavilla prosessin valvontatuotteilla näet yhdellä vilkaisulla, ovatko paketit altistuneet steriloinnille. Prosessin valvonnan indikaattoriteipit ja tarrat osoittavat selkeästi, että pakkaukset on prosessoitu. Prosessi-indikaattorit vaihtavat väriä altistuessaan sterilointiaineelle.

  Parhaat tulokset saat, kun sijoitat aina tyypin 1 prosessi-indikaattorin kunkin pakkauksen, peitetyn tarjottimen, astian tai repäisykääreen ulkopuolelle, ellei pakkausten sisäinen kemiallinen indikaattori ole selvästi luettavissa. • Kestävä ratkaisu

  3M™ Comply™ ‑indikaattoriteipit höyrysterilointiin on nyt pakattu uudistettuun, jopa 30 % vähemmän muovia sisältävään pakkaukseen. 3M-indikaattoriteipit valmistetaan kestävällä valmistusmenetelmällä, jossa ei käytetä liuottimia. Tuotteissa ei ole luonnonkumia (lateksia) eikä lyijyä.

  Näin tuotteita ei tarvitse käsitellä vaarallisena jätteenä, joten voit yksinkertaistaa menettelytapoja, välttää virheellisestä jätteidenkäsittelystä aiheutuvat rangaistukset sekä parantaa mainettasi ympäristöasioissa.


 • 3M Pressure-sensitive Scotch Filament Tape

  3M tuntee teipit

  3M:n tutkijat ovat keksineet paineherkät teipit yli 80 vuotta sitten. Oheinen mainos vuodelta 1955 näyttää, miten 3M myi jo tuolloin yli kolmeasataa erilaista paineherkkää teippiä!

  Nyt 3M on pannut pitkäaikaisen tietonsa teipeistä koetukselle ja luonut luotettavasti kiinnittyviä kemiallisia indikaattoriteippejä ja väriä vaihtavia kemiallisia indikaattoriliuskoja, jotka ilmaisevat altistuksen höyry-, etyleenidioksidi- tai vetyperoksidisteriloinnille.


 • Usein kysytyt kysymykset

  Katso vastaukset 3M:n terveydenhoitotuotteita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin

  Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

 • Koulutus ja tapahtumat

  Liity 3M Health Care Academy verkkokoulutusportaalin käyttäjäksi ja syvennä ammattiosaamistasi

  Lue lisää

 • Ota yhteyttä

  Vastaamme mielellämme kysymyksiisi 3M:n terveydenhoitotuotteista tai -palveluista

  Ota yhteyttä heti

 • Näytetään 1-9 / 9 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen