1. All 3M Products
3M Suomi
1 Tulokset 
1 Tulokset 
Hae

1 Tulokset 
3M:n sterilointi matalassa lämpötilassa

Viileyttä tarpeen mukaan

 • Matalan lämpötilan steriloinnin toimiviksi todetut menetelmät ja tulokset

  Kaikkia esineitä, kuten joustavia endoskooppeja, ei voi steriloida höyrysterilointilaitteilla, joten sterilointiyksikköjen on tasapainoteltava etyleenioksidi- ja vetyperoksidikaasusteriloinnin välillä pyrkiessään auttamaan kustannusten hallinnassa, noudattamaan valmistajien käyttöohjeita ja steriloimaan tärkeät instrumentit tehokkaasti.

  3M esittelee nyt 3M™ Steri-Vac™ GS ‑sarjan sterilointi- ja ilmastuslaitteet, jotka ovat huipputasoisia etyleenioksidisteriloinnin laitteita, jotka:

  – käyttävät sataprosenttista etyleenioksidia (EO tai EtO), joka on CDC:n mukaan paras sterilointiaine pakkausmateriaaleihin ja välineiden putkiin tunkeutumiseen (katso aina instrumenttien käyttöohjeet).
  – on suunniteltu käyttäjän turvallisuutta ajatellen. Steri-Vac-etyleenioksidisterilointilaitteet käyttävät 3M™ Steri-Gas™ ‑etyleenioksidipatruunoita, jotka puhkeavat vasta sterilointikammiossa, kun kammion luukku on lukittu ja tyhjiö on muodostettu.

  Valvo etyleenioksidisteriloinnin jaksoja biologisilla ja kemiallisilla indikaattoreilla osana steriloinnin varmistusohjelmaa.


3M™ Steri-Vac™ GS-sterilointilaitesarja: ensivaikutelmat IAHCSMM-konferenssista


 • Edullinen ratkaisu arvokkaille instrumenteille

  Kun suunnittelet yksikköösi matalan lämpötilan sterilointiprosesseja, tutustu 3M™ Steri-Vac™ ‑sterilointi-ilmastuslaitteeseen, joka käyttää sataprosenttista etyleenioksidia. Se tuottaa alhaisemmat jaksokohtaiset kustannukset kuin alan johtavat vetyperoksidikaasua (H202) käyttävät järjestelmät. Etyleenioksidi on hellä arvokkaille laitteille, joten se voi auttaa pidentämään laitteiden käyttöikää ja vähentämään kalliiden korjaustöiden tai vara-osien tarvetta.

  Budjettisi hyötyy seuraavista seikoista:
  – alhaisempi hankintahinta
  – alhaisemmat kustannukset jaksoa kohden
  – alhaisemmat käytön ja ylläpidon vuosikustannukset


 • Biologiset Attest-indikaattorit 1294 ja 1298 etyleenioksidisterilointiin

  Valvontaa, johon voit luottaa.

  3M:n laadunvalvontavälineet etyleenioksidisterilointiin tarjoavat sinulle tiedon, jonka tarvitset laadunvalvontaprosesseja varten. 3M:n biologiset ja kemialliset indikaattorit, indikaattoriteipit ja kirjaamistyökalut auttavat sinua valvomaan matalan lämpötilan sterilointiprosessien kaikkia tärkeitä osa-alueita.


Näytetään 1-1 / 1 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa