1. All 3M Products
3M Suomi
14 Tulokset 
14 Tulokset 
Hae

14 Tulokset 
Läpinäkyvä 3M™ Tegaderm™ ‑kalvosidos

Esite 3M™ Tegaderm™ ‑kalvosidoksista (3,27 Mt)

 • Läpinäkyvissä 3M Tegaderm ‑kalvosidoksissa on ohut, ihoystävällinen kalvotausta, jonka lateksiton liima tarttuu ihoon hellävaraisesti mutta jämäkästi. Tegaderm™-sidokset ovat hengittäviä, steriilejä, läpinäkyviä ja vedenkestäviä ja ne toimivat esteenä ulkoisille kontaminaatiolle.*

   

  Läpinäkyvät Tegaderm kalvosidokset sopivat erinomaisesti verisuonikatetrien kiinnittämiseen ja tilanteisiin, joissa tarvitaan ainoastaan este bakteereille ja viruksille.* Jos kyseessä on kriittisempi letku, harkitse 3M:n kiinnityslaitteita, CHG antimikrobisia kiinnityssidoksia, or Advanced I.V. ‑suojasidoksia.

   

  *In vitro -testeissä klooriheksidiiniglukonaattia sisältävien 3M™ Tegaderm™ ‑sidosten läpinäkyvä kalvo muodosti esteen viruksille, joiden halkaisija oli 27 nm tai suurempi, kun side oli ehjä eikä vuotanut.

 • Tukee infektioiden ennaltaehkäisyä toimimalla esteenä ulkoiselle kontaminaatiolle

  Tegaderm-sidokset suojaavat haavaa tai infuusiokohtaa ja toimivat esteenä ulkoiselle kontaminaatiolle, kuten bakteereille, viruksille,* verelle ja eritteille.

  *In vitro -testeissä 3M™ Tegaderm™ ‑tuotteiden sidosten läpinäkyvä kalvo muodosti esteen viruksille joiden halkaisija oli 27 nm tai suurempi, kun side oli ehjä eikä vuotanut.

 • Helppo kiinnittää – ainutlaatuiset kehykset helpottavat asettamista

  Tegaderm-kalvosidosten kiinnittäminen käy helposti ja nopeasti ja menetelmä on helppo muistaa ja opettaa muille. Erityisen kätevä se on potilaan omahoidossa.

  Ainutlaatuinen kehysasennus mahdollistaa sidoksen tarkan ja paikallaan pysyvän kiinnittymisen jokaisella kerralla. Jos sidoksen liimapinta koskettaa vahingossa itseään, sidoksen saa suoristettua ja kiinnitettyä paikalleen, mikä vähentää hukkaan menevistä sidoksista syntyvää jätettä.

 • Monipuolinen – yksi tuote moniin hoitotilanteisiin

  Tegaderm™-kalvosidoksia voi käyttää suojaamaan infuusiokohtaa, ylläpitämään haavan kosteutta ja suojaaman puhtaita, suljettuja leikkaushaavoja.

  Tegaderm™-sidoksia on saatavilla monissa koko-, muoto- ja kiinnitysvaihtoehdoissa, joten ne vastaavat hyvin monenlaisiin tarpeisiin.

 • Mukautuva läpinäkyvä 3M Tegaderm ‑kalvosidos

  Mukautuva – ihon mukaisesti joustava sidos lisää potilasmukavuutta

  Tegaderm-sidokset mukautuvat vartalonmuotoihin, joustavat ja vähentävät ihoon kohdistuvaa rasitusta, kun potilas liikkuu. Sidokset suojaavat ihoa ja luu-ulokkeita hankaukselta ja potilas pystyy liikkumaan vaivattomasti.

 • Läpinäkyvä – haavojen ja pistokohtien valvonta käy helposti

  Tegaderm-sidosten läpinäkyvyys mahdollistaa koko kiinnitysalueen tarkastelun, kun sidosta kiinnitetään. Lisäksi sen avulla voi valvoa haavaa tai pistokohtaa irrottamatta sidosta tai kajoamatta siihen.

 • Käytettävissä pidempään kuin teippi- ja sideharsosidokset

  CDC:n alaisen HICPAC-komitean Guidelines for the Prevention of Intravascular Catheter-Related Infections (Ohjeistus suonensisäiseen katetriin liittyvien infektioiden ennaltaehkäisyyn) ‑ohjeet suosittavat infuusiotilanteissa ennemmin pidempään käytettäviä läpinäkyviä kalvosidoksia kuin teippi- ja sideharsosidoksia.

   

  Harvemmin vaihdettavat sidokset säästävät hoitajien aikaa sekä välinekuluja, joita syntyy puhdistusliinoista, käsineistä ja sidosmateriaaleista.

   

  **HICPAC/CDC Guideline for the Prevention of Intravascular Catheter-Related Infection 2011.

Katso videoita


Näytetään 1-14 / 14 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa