1. All 3M Products
3M Suomi
26 Tulokset 
26 Tulokset 
3M Tegaderm
 • Tiede mahdollistaa positiiviset tulokset.

  Sen jälkeen, kun 3M toi ensimmäisen 3M™ Tegaderm™ ‑sidoksen markkinoille yli 30 vuotta sitten, yhtiö on yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehittänyt tuotteita, jotka yksinkertaistavat ja parantavat hoitokäytäntöjä.

  Nykyisin Tegaderm™-sarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita, muun muassa I.V. sidoksiahaavanhoitosidoksia ja postoperatiivisia reunallisia sidoksia. Lisäksi 3M tarjoaa tarpeidesi mukaan opetusmateriaalia ja resursseja ammatilliseen kehittymiseen.

  Inspiroidumme päivittäin siitä, miten terveydenhuollon ammattilaiset tekevät kaikkensa tarjotakseen potilailleen mahdollisimman hyvän hoidon. Arvostamme sitä, miten meihin luotetaan, ja olemme sitoutuneet kehittämään edelleen tätä luottamusta, tuotteitamme ja hoidon tasoa kohottavia ideoita.

3M™ Tegaderm™ I.V. Suojasidokset

 • 3M Tegaderm ‑antimikrobinen sidos

  Antimikrobiset sidokset

  3M™ Tegaderm™ CHG I.V. Kiinnityssidokset suojaavat antimikrobisesti ja mahdollistavat pistokohdan jatkuvan tarkkailun, katetrin kiinnityksen sekä kosteuden hallinnan – kaikki yhdellä tuotteella! Näin saavutat helpommin omat potilasturvallisuuden tavoitteesi, lääkärien työskentelyvarmuuden ja kustannustehokkuuden.

  Lisätietoja antimikrobisista 3M™ Tegaderm™ ‑sidoksista

 • 3M Tegaderm ‑suojasidos

  ‑suojasidokset

  3M™ Tegaderm™ I.V. Advanced-suojasidokset on suunniteltu auttamaan sinua erinomaisessa potilashoidossa. Ne tarjoavat edistyneen katetrin kiinnitystekniikan, 7 vuorokauden käyttöajan, hellävaraisen poistamisen ja erinomaisen kosteudenhallinnan.

  Lisätietoja 3M™ Tegaderm™ ‑kiinnityssidoksista

 • Läpinäkyvä 3M Tegaderm ‑kalvosidos

  Perussidokset

  Tegaderm™-sidokset ovat hengittäviä, steriilejä, läpinäkyviä ja vedenkestäviä ja ne toimivat esteenä ulkoisille kontaminaatiolle.*

  *In vitro -testeissä klooriheksidiiniglukonaattia sisältävien 3M™ Tegaderm™ ‑sidosten läpinäkyvä kalvo muodosti esteen viruksille, joiden halkaisija oli 27 nm tai suurempi, kun side oli ehjä eikä vuotanut.

  Lisätietoja 3M™ Tegaderm™ ‑perussidoksista

 • 3M™ Tegaderm™ ‑haavasidokset ja kirurgiset sidokset

 • 3M Tegaderm HP Foam ‑vaahtosidos

  Haavasidokset

  Ymmärrämme, miten monitahoista haavanhoito on: terveydenhoidon ammattilaisten on valittava haavasidokset vartalonmuotojen ja vaihtelevien eritemäärien perusteella. Tegaderm haavanhoitosidokset auttavat säilyttämään kosteustasapainon, jota haavan optimaalinen paraneminen edellyttää.

  Lisätietoja 3M™ Tegaderm™ ‑haavasidoksista

 • 3M Tegaderm +Pad

  Kirurgiset sidokset

  3M ymmärtää, miten tärkeää on, että postoperatiiviset tuotteet suojaavat uutta kudosta. 3M tarjoaa helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita sidoksia, jotka noudattavat alan parhaita käytäntöjä ja auttavat parantamaan potilastuloksia.

  Lisätietoja kirurgisista 3M™ Tegaderm™ ‑sidoksista

 • Usein kysytyt kysymykset

  Katso vastaukset 3M:n terveydenhoitotuotteita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin

  Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

 • Koulutus ja tapahtumat

  Liity 3M Health Care Academy verkkokoulutusportaalin käyttäjäksi ja syvennä ammattiosaamistasi

  Lue lisää

 • Ota yhteyttä

  Vastaamme mielellämme kysymyksiisi 3M:n terveydenhoitotuotteista tai -palveluista

  Ota yhteyttä heti

 • Näytetään 1-24 / 26 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen