1. All 3M Products
3M Suomi
6 Tulokset 
6 Tulokset 
3M:n kirurgiset sidokset
 • Kirurgiset sidokset

  Peitä ja suojaa leikkaushaavat sidoksilla, jotka suojaavat uutta kudosta. 3M-haavasidokset ovat tunnettuja laadustaan ja suorituskyvystään jo yli 30 vuoden ajan. 3M™ Tegaderm™ ‑kalvosidokset ovat läpinäkyvien kalvosidosten luotetuin merkki ja ne tarjoavat helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita sidoksia, jotka noudattavat alan parhaita käytäntöjä ja auttavat parantamaan potilastuloksia.


 • kirurginen sidos

  3M™ Tegaderm™ + Pad ‑haavakalvo

   

  Toisin kuin perinteisten sidoharsotukosta ja teipistä koostuvien sidosten, Tegaderm™ +Pad ‑sidosten on todistettu estävän viruksilta* ja bakteereilta pienentäen infektioriskiä. Ne ovat vedenkestäviä mutta hengittäviä, imukykyisiä mutta tarttumattomia ja lisäksi helppoja asettaa.

  Nesteet, bakteerit ja virukset* eivät pysty läpäisemään Tegaderm +Pad ‑sidoksia, jotka toimivat tehokkaana esteenä ulkoiselle kontaminaatiolle.

  *In vitro -tutkimus on osoittanut, että läpinäkyvä kalvosidos muodostaa esteen viruksille, joiden halkaisija on 27 nm tai suurempi, kun side on ehjä eikä vuoda.

  Lataa tuote-esite (PDF, 451,72 kt)


 • kirurgiset sidokset

  3M™ Medipore™ +Pad ‑haavakalvo

  Leikkauksenjälkeistä sidosta voi käyttää alueilla, joilla on odotettavissa turvotusta tai liikettä, pinnallisissa tai ihonalaiseen rasvakudokseen ulottuvissa haavoissa, laseraatioissa, hankaumissa ja palovammoissa sekä hieman tai keskitasoisesti eritettä vuotavissa haavoissa. Sidos vähentää kiinnittämiseen kuluvaa aikaa, mukautuu vartalonmuotoihin ja on iholle hellävarainen, huokoinen ja hengittävä. Lisäksi siinä on ainutlaatuinen tarttumaton imutyyny.

  Lataa tuote-esite (PDF, 451,72 kt)


 • 3M™ Tegaderm I.V. -suojasidokset

  3M esitteli ensimmäisen Tegaderm I.V.-kiinnityssidoksen yli 30 vuotta sitten. Sittemmin olemme tehneet yhteistyötä terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa ympäri maailman kehittääksemme tuotteita, jotka yksinkertaistavat ja parantavat hoitokäytäntöjä. Lisäksi olemme laajentaneet jatkuvasti Tegaderm-sidosten tuotevalikoimaa.

  Inspiroidumme päivittäin siitä, miten terveydenhuollon ammattilaiset tekevät kaikkensa tarjotakseen potilailleen mahdollisimman hyvän hoidon. Aina kun uusia teknologioita ja edistysaskelia on syntynyt, me olemme soveltaneet niitä läpinäkyviin sidoksiin ja tuottaneet siten laajan valikoiman IV-kiinnityssidoksia, jotka auttavat parantamaan potilastuloksia ja jotka tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen.

  Lisätietoja 3M™ Tegaderm™ I.V.-kiinnityssidoksista


 • Tutkimus: Kirkkaan imukykyisen sidoksen käyttö leikkaushaavoissa

  Onnistuneen leikkaushaavan hoitosuunnitelman tärkeä osa-alue on asianmukaisen sidoksen valinta. Sidos mahdollistaa suojaavan ja paranemista edistävän ympäristön. Oheinen tutkimus osoitti, että läpinäkyvän ja imukykyisen sidoksen käyttö on helppoa, sen suorituskyky on erinomainen ja tutkimukseen osallistuneet kirurgit ja potilaat hyväksyvät sen hyvin. Tämä sidos soveltuu hyvin puhtaisiin, suljettuihin ja reunoiltaan yhteen liitettyihin leikkaushaavoihin sekä laparoskooppisiin viiltoihin. Lue lisää tästä tutkimuksesta (PDF, 702,20 kt)


Näytetään 1-6 / 6 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa