1. All 3M Products
3M Suomi
3 Tulokset 
3 Tulokset 
Hae

3 Tulokset 
3M Coban -kompressiositeet
 • 3M™ Coban™ ‑sarjan kompressiojärjestelmät ja ‑siteet

  3M™ Coban™ 2 ‑kompressiojärjestelmä

  3M™ Coban™ 2 ‑kompressiojärjestelmä tarjoaa pitkäaikaisen hoitokompression kroonisen turvotuksen ja säärihaavojen hoitoon.


Katso videoita


 • 3M Coban 2 ‑kompressiojärjestelmät

  Käytössä mukavat hoitokompressiojärjestelmät

  3M™ Coban™ 2 ‑kompressiojärjestelmät on suunniteltu tuottamaan käytössä mukava hoitokompressio laskimoperäisten säärihaavojen, lymfödeeman ja muiden kompressiohoitoa edellyttävien vaivojen hoidossa.

  Coban 2 ‑kompressiojärjestelmä (violetti pakkaus) tuottaa voimakkaan kompression (35–40 mmHg), ja se soveltuu suurimmalle osalle potilaista, joiden ABPI-arvo on 0,8 tai sitä suurempi.

  Coban 2 Lite ‑kompressiojärjestelmässä (vihreä pakkaus) on samanlainen dynamiikka kuin alkuperäisessäkin tuotteessa, mutta sen lepopaine on 25 % alhaisempi. Tämä tekee siitä turvallisen, miellyttävän ja tehokkaan hoitovaihtoehdon potilaille, jotka sietävät kompressiohoitoa huonommin.1

  1. Junger M, Haase H, Ladwig A, Schwenke L, Bichel J, Schuren J. Compression therapy in patients with peripheral arterial occlusive disease: A prospective clinical study with the 3M™ Coban™ 2 Layer Lite Compression System for ABPI > 0.5. 3M:n arkistotiedot. 2010.Näytetään 1-3 / 3 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen