1. All 3M Products
3M Suomi
7 Tulokset 
 • Kompressiosidosjärjestelmät
 • 7 Tulokset 
  3M Coban -kompressiositeet
  • 3M™ Coban™ ‑sarjan kompressiojärjestelmät ja ‑siteet

   3M™ Coban™ 2 ‑kompressiojärjestelmä

   3M™ Coban™ 2 ‑kompressiojärjestelmä tarjoaa pitkäaikaisen hoitokompression kroonisen turvotuksen ja säärihaavojen hoitoon.


  Katso videoita


  • 3M Coban 2 ‑kompressiojärjestelmät

   Käytössä mukavat hoitokompressiojärjestelmät

   3M™ Coban™ 2 ‑kompressiojärjestelmät on suunniteltu tuottamaan käytössä mukava hoitokompressio laskimoperäisten säärihaavojen, lymfödeeman ja muiden kompressiohoitoa edellyttävien vaivojen hoidossa.

   Coban 2 ‑kompressiojärjestelmä (violetti pakkaus) tuottaa voimakkaan kompression (35–40 mmHg), ja se soveltuu suurimmalle osalle potilaista, joiden ABPI-arvo on 0,8 tai sitä suurempi.

   Coban 2 Lite ‑kompressiojärjestelmässä (vihreä pakkaus) on samanlainen dynamiikka kuin alkuperäisessäkin tuotteessa, mutta sen lepopaine on 25 % alhaisempi. Tämä tekee siitä turvallisen, miellyttävän ja tehokkaan hoitovaihtoehdon potilaille, jotka sietävät kompressiohoitoa huonommin.1

   1. Junger M, Haase H, Ladwig A, Schwenke L, Bichel J, Schuren J. Compression therapy in patients with peripheral arterial occlusive disease: A prospective clinical study with the 3M™ Coban™ 2 Layer Lite Compression System for ABPI > 0.5. 3M:n arkistotiedot. 2010.  Näytetään 1-7 / 7 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen