1. All 3M Products
3M Suomi
 Tulokset 
Hae 
 • Tuotemuoto  

3M:n sprayliimat

3M-sprayliimojen edut
3M-sprayliimojen edut

Oli käyttökohteesi mikä tahansa, 3M:n kattavasta sprayliimojen valikoimasta löytyy tarkoitukseesi sopiva tuote. Liimoja on saatavilla aerosoli-, sylinteri- ja astiapakkauksissa.

KYSY 3M-ASIANTUNTIJALTA

Sprayliimat


Liittäminen pienissä ja suurissa projekteissa

 • 3M:n sprayliimat soveltuvat yhtä hyvin metallin, korkeapainelaminaattien, muovien, eristeiden, vaahtomuovin, tekstiilin, puun ja MDF-levyjen kuin muidenkin materiaalien liittämiseen kaikenlaisissa kohteissa alkuperäisosavalmistuksesta rakennustyömaalla tapahtuvaan valmistamiseen. 3M:n aerosoli-, sylinteri- ja astiapakkauksina saatavat liimat ovat erittäin monipuolisia: valikoimastamme löytyy niin yleiskäyttöisiä kuin raskaaseen käyttöön, vaahtomuoville ja tekstiilillekin tarkoitettuja laatuja ruisku-, rulla- ja sivellinlevitykseen.


Valikoituja tuotteita

Monikäyttöiset

Nämä liimat soveltuvat useisiin eri sovelluksiin, esimerkiksi kevyiden materiaalien, kuten lasikuidun, vaahtomuovin, polystyreenin*, paperin, huovan, puun, muovin ja monen muun materiaalin liittämiseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat yleiset kokoamistyöt, väliaikainen pito, kuormalavat ja tarrojen kiinnitys.

*Kaikki tuotteet eivät ole yhteensopivia polystyreenin kanssa.

Raskas käyttö

Nämä liimat ovat tehokkaita metallien, puun, korkeapainelaminaatin, kumin, mattojen ja lattiamateriaalien liittämisessä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat huonekalut, esittelymateriaalit, näyttelyrakenteet, ajoneuvojen lattiat sekä korkeapainelaminaatin liittäminen lastulevyyn pöytätasojen valmistuksessa.

Verhoilu, vaahtomuovi ja tekstiili

Nämä liimat on suunniteltu liittämään tekstiilejä, vaahtomuoveja ja verhoilua erilaisiin materiaaleihin ja itseensä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat huonekalut, istuimet, verhoilu, toimistojen seinäkkeet ja yleiset vaahtomuovien liimaukset.

  • Liuotinpohjainen
  • Pehmeät liimasaumat
  • Välitön lujuus
  • Saatavilla aerosolina, sylinterinä ja säiliössä

Tuoteluokat

 • 3M:n sprayaerosoliliimat ovat liimoista kätevimpiä. Koska ne ovat helposti liikuteltavia ja helppokäyttöisiä eikä niiden käyttö vaadi muita laitteita, ne soveltuvat ihanteellisesti useiden asemien kokoonpanolinjastoille. Aerosolimme ovat erittäin monipuolisia, nopeasti kuivuvia ja läpikuultavia sprayliimoja, jotka tarttuvat monenlaisiin kevyisiin materiaaleihin.


Ole meihin yhteydessä
Olemme valmiina auttamaan

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi projektiisi? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.


Näe 3M-sprayliimat tositoimissa


Näe 3M-sprayliimat tositoimissa