1. All 3M Products
3M Suomi

Scotch® DIY- ja korjausteipit

 
 Tulokset 
 • Scotch® DIY- ja korjausteipit
 • Scotch® DIY- ja korjausteipit

  Scotch® DIY -teipit
  Scotch® DIY -teipit. Teippi jokaiseen tehtävään.

  Teollisuuskäyttöä kestävät teippimme eivät voisi enää olla helppokäyttöisempiä ja kätevämpiä. Näin vahvan teipin ansiosta et tarvitse työkalurasiaasi. Tuotevalikoima, joka on suunniteltu erilaisten arkisten pulmien ratkaisemiseen. Kiinnitys, korjaus ja vahvistaminen, pakkaaminen ja paljon muuta – mikä on lopputulos? Itse toteutettavia projekteja, joiden lopputulokset ovat pitkäikäisiä.


  DIY ja kodin remontoinnin videot

  Scotch® DIY - ja korjausteipit – Teippi jokaiseen tehtävään.

  • Laatikon sulkeminen Scotch™ pakkausteipillä

   Scotch® erikoisteipit on tarkoitettu erityisten ja vaikeiden ongelmien ratkaisemiseen helpoimmalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

   Älä hävitä vahingoittuneita esineitäsi vaan korjaa ne korjausteippiemme avulla. Teippimme sopivat kaikkiin käyttötarkoituksiin ja jokaiselle kiinnityspinnalle auton etuvaloista leijoihin, lasiovista lampunvarjostimiin. Nämä teipit ovat hyvin huomaamattomia, ja esineistäsi tulee niiden avulla kuin uusia. Voit luottaa siihen, että korjaus- ja vahvistusteippiemme kestävät kiinnitysominaisuudet ja repeämislujuus kestävät ajan hammasta, mikä lisää tavaroidesi käyttöikää sekä säästää sinulta aikaa ja rahaa.

   Scotch® pakkausteipit ovat kestäviä, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Voit luottaa siihen, että lähetyspakkauksesi eivät rikkoudu tai avaudu vahingossa.

   Tiesitkö, että lentokonemekaanikot käyttävät toisinaan teippiä lentokoneiden osien kiinnitykseen? Ratkaisevassa asemassa on VHB™-tekniikka, jota on käytetty myös Scotch® Kiinnitysteipeissä. Jos sinun tarvitsee ripustaa peili tai postilaatikko ilman nauloja, ruuveja ja työkaluja, haluat teipin olevan mahdollisimman kestävä, ja 3M tarjoaa juuri sitä. Jos teippi kelpaa lentokoneen korjaamiseen, sillä saa varmasti kiinnitettyä kotisi esineitä!