1. All 3M Products
3M Suomi
45 Tulokset 
 • Tuotteet
 • 45 Tulokset 

  Command™ brändin kiinnitystuotteet

  Unohda naulat ja ruuvit – Command™ tuotteilla kodin sisustaminen ja järjestely onnistuu helposti seinäpintoja vahingoittamatta. Näiden tuotteiden käyttö ja irrotus on helppoa, joten voit ripustaa kuvia, koukkuja ja paljon muuta sekä järjestellä tiloja niin usein kuin haluat.

  • Command™ taulunkiinnityspalojen ja koukkujen avulla voit ripustaa helposti seinälle jopa 7,2 kg painavia tauluja. Uudista nyt kotisi sisustus ilman naulaamista, poraamista tai seinäpintojen vahingoittamista.

  • Command™ yleiskoukkuja on saatavana erikokoisina ja -mallisina, joten ne sopivat kaikkiin tiloihin sekä kotona että toimistolla.

  • Kirkkaat Command™ koukut ja -kiinnityspalat sulautuvat ympäristöönsä saumattomasti. Huomaamattomat tuotteet sopivat täydellisesti juhlakoristeluun ja sisustamiseen.

  • Vedenkestävillä palasilla seinään kiinnitettävien Command™ kylpyhuonetuotteiden avulla kylpyhuone ja suihkutila pysyvät siisteinä. Kuumuutta, vettä ja kosteutta kestävät tuotteet sopivat täydellisesti laattapinnoille, sillä poraamista ei tarvita.

  • Ulkokäyttöön tarkoitetut Command™ kiinnityspalat ovat vedenkestäviä ja UV-suojattuja, ja ne pitävät kaikissa sääolosuhteissa ja lämpötiloissa, satoi tai paistoi. Koristele ikkunanpuitteet, vesikourut tai ulkotilat – ilman nauloja.

  • Command™ johtojen järjestäjät sopivat erinomaisesti töihin, kotitoimistoon ja viihdekeskuksiin, missä ne pitävät johdot järjestyksessä ja turvallisesti pois tieltä.


  Command™ Ohjevideot


  • Command™ brändin kiinnitystuotteet

   Command™ brändin kiinnitystuotteet

   Command™ kiinnityspalat ja -koukut mahdollistavat kodin sisustamisen ja järjestämisen seinäpintoja vahingoittamatta. Koukku- ja ripustusratkaisuillamme voit ripustaa valokuvia, juhlavaloja ja kodin tarvikkeita ilman nauloja, työkaluja tai poraamista. Command™-tuotteiden liima pysyy kiinni tukevasti ja luotettavasti, mutta ne voidaan silti irrottaa helposti seinästä 3M:n irrotusmekanismin ansiosta ilman, että seinään jää jälkiä.

   Kattava tuotevalikoimamme sisältää monen mallisia, kokoisia ja tyyppisiä kiinnityspaloja, mukaan lukien lukittuvia taulunkiinnityspaloja, sisäkäyttöön tarkoitettuja kiinnityspaloja ja vedenkestäviä kiinnityspaloja. Tuotteet sopivat moniin sileisiin pintamateriaaleihin, kuten maalattuihin seiniin, laattoihin, käsiteltyyn puuhun, melamiiniin, metalliin ja lasiin.


   Vapauta siis luovuutesi. Seinäpintoja vahingoittamatta.


  Näytetään 1-24 / 45 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa