1. All 3M Products
3M Suomi

Scotchgard™ kiveniskuteippi SGH6

Products
 • Virtuaalisesti kirkas, korkealuokkainen uretaanikalvo suojaa maalipintaa, geelipinnoitettuja osia ja muita osia autostasi kolhuilta, naarmuilta ja kievniskuilta.
 • Kirkas suojakalvo tarjoaa tehokkaan UV suojan
 • Suoja naarmuja, kiveniskuja ja haalistumista vastaan
 • Kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta
 Lisää
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Paksuus
Overall_Thickness_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä), Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)  Paksuus
Tuotteet
Sulje
Tuotteen tiedot
 • Virtuaalisesti kirkas, korkealuokkainen uretaanikalvo suojaa maalipintaa, geelipinnoitettuja osia ja muita osia autostasi kolhuilta, naarmuilta ja kievniskuilta.
 • Kirkas suojakalvo tarjoaa tehokkaan UV suojan
 • Suoja naarmuja, kiveniskuja ja haalistumista vastaan
 • Kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta
 • Saatavilla eri koissa joustavan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun takaamiseksi
 • Täydellinen suojaamaan konepeltiä, sivupeilejä, helmoja ja muita herkkiä pintoja
 • Viiden vuoden takuu

Scotchgard™ Kiveniskuteippi SGH6 on kirkas, 8 mil kalvo joka suojaa maalipintyaa kiveniskuilta, kulumalta ja sään aiheuttamilta vaurioilta. Kalvon erikoissuunniteltu suojakerros auttaa säilyttämään auton maalipinnan värin kirkkauden ja syvyyden. Kalvo on suunniteltu vastaamaan autoteollisuuden erikoisvaatimuksia ja speksejä, ja on sekä joustava, pitkäkestoinen että suojaa äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Tuplasuojaa Scotchgard™ SGH6 kiveniskuteippi tarjoaa kaksinkerroin suojaa auton pinnoille. 8 mil (203micron) termoplastinen polyuretaanikalvossa on lisätty erikoiskalvo pinnalle suojaamaan UV säteilyä vastaan. Kalvossa on kirkas, paineaktivoitava liima joka asettuu helposti auton maalipinnalle. Scotchgard™ kiveniskuteipit on suunniteltu antamaan korkeamman suojan auton pinnalle kuin 3M™ VentureShield™ sarjan kiveniskuteipit. Näkymätön suoja Kiveniskuteippi - mysö tunnettu nimellä maalipinnan suojakalvo - suojaa autosi maalipintaa muuttamatta autosi ulkonäköä. Kalvo säilyttää autosi ulkonäön uutena ja suojaa altistuneita osia kuten sivupeilejä, konepeltiä, kahvoja ja paneeleja ja helmaa. Kalvo suojaa kiveniskuilta, naarmuilta, tiepinnasta lentävältä lialta ja ympäristön vaikutuksilta. Scotchgard™ sarjan suojakalvossa on kestävä pinta joka pitää sisällään erinomaisen pysyvyyden, iskunkestävyyden ja suojaa sekä kuumuudelta että kosteudelta. Asennettaessa kirkas kalvo on virtuaalisesti läpinäkyvä eikä erotu auton omasta maalipinnasta. Kestävä polyuretaanikalvo tarjoaa huippuluokan istuvuuden haastavimmissakin pinnoissa ja on erinomainen valinta säilyttämään auton maalipinnan ulkonäön uutena. Scotchgard™ Sarjan kalvot ovat huoltovapaita eivätkä vaadi erikoiskäsittelyä joten omistaja voi vahata ja pestä autoa normaaliin tapaan. Viiden vuoden takuu Kun kalvon on asentanut 3M sertifioitu ja koulutettu asentaja Scotchgard™ sarjan kieveniskuteipillä on 5 vuoden takuu. Takuu korvaa muutoksia kalvon ulkonäössä kuten kellertävyydeltä, kuplilta tai kalvon haurastumiselta. Lisätietoa takuista saat takuukortista. Anna ammattilaisen hoitaa asennus Sertifioidulla 3M asentajilla on yli 1000 automallin kirjasto saatavilla jolla pystyvät laskemaan ja leikkaamaan juuri sinun automallisi eri osiin sopivia suojakalvoja - tarjoten tarkan ja hyvännäköisen lopputuloksen. Asentajat ovat koulutettuja ja osaavia ammattilaisia asentamaan kalvon eri, haastaville pinnoille autossa tarjoten mahdollisimman näkymättömän ja korkealaatuisen lopputuloksen.

Lisätiedot
Kalvon kokonaispaksuus
6 Milli-inch (mil)
Kalvon pinnoite
Kirkaslakka
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
1219 mm, 45,72 cm, 610 mm, 76,2 cm, 91,44 cm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
36,576 m, 36,6 m
Liimamateriaali
Paineherkkä liima
Liimatyyppi
PSA
Paksuus
203,2 mm
Paksuus (mm)
0,15 mm
Pohjakalvo
Uretaani
Suojanauhan väri
Punainen tulostettu
Tausta materiaali
Paperi
Tuotemuoto
Rulla