1. All 3M Products
3M Suomi

Scotch®-maalarinteippi 250

3M ID 7000001488
  • Irtoaa ilman liimajäämiä mm. maali-, pinnoite- ja jauhemaalipinnoista
  • Erittäin tarttuva liima-aine takaa välittömän kiinnittymisen
  • Selkämateriaalin rakenne ehkäisee teipin tahatonta repeytymistä ja murtumista
  • Teippi irtoaa vaivattomasti rullasta ja se on helppo repäistä poikki. Sitä on myös helppo muotoilla, mikä helpottaa kohdistusta.
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Adhesion Strength (Metric)
95 N/100mm
Aika maksimilämpötilassa
30 Minute
Kokonaisleveys (englantilainen mittajärjestelmä)
1 in
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
25,4 mm
Kokonaispituus (englantilainen mittajärjestelmä)
60 yd
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
54,86 m
Liimatyyppi
Kumi
Murtovenymä
4
Paksuus (Imperial)
6 mil
Sisä-/ulkokäyttöön
Sisäkäyttöön
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
52 Degree Celsius
Tausta materiaali
Flatback-paperi
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, eArmeija ja hallitus, eErikoisajoneuvo, Kuljetusteollisuus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
Scotch®
Tuotemuoto
Rulla
Tuotteen väri
Ruskea
Varastointiaika kuukausissa (valmistuspäivästä lähtien)
18
Vetolujuus (metrinen)
1033 N/100mm, 147 N/100mm
Lisätietoja
  • Irtoaa ilman liimajäämiä mm. maali-, pinnoite- ja jauhemaalipinnoista
  • Erittäin tarttuva liima-aine takaa välittömän kiinnittymisen
  • Selkämateriaalin rakenne ehkäisee teipin tahatonta repeytymistä ja murtumista
  • Teippi irtoaa vaivattomasti rullasta ja se on helppo repäistä poikki. Sitä on myös helppo muotoilla, mikä helpottaa kohdistusta.

Scotch®-maalarinteippiä 250 käytetään laadunvalvonnassa maalin kiinnittymisen testausteippinä. Liima-aineen koostumus tarjoaa välittömän tarttuvuuden ja kestävä selkämateriaali ehkäisee tahatonta repeytymistä. Soveltuu erinomaisesti myös niputus- ja pakkaussovelluksiin.

Teipissä on hyvä tarttuvuus ja se irtoaa ilman liimajäämiä Scotch®-maalarinteipissä 250 on kumiliima, joka kiinnittyy välittömästi monenlaisiin pintoihin. Se irtoaa helposti jättämättä liimajäämiä, mikä tekee siitä erinomaisen maalin kiinnittymisen testisovelluksiin. Teipin paperiselkä tarjoaa hyvän vetolujuuden. Teippi irtoaa vaivattomasti rullasta ja se on helppo repäistä poikki. Sitä on myös helppo muotoilla käytön aikana, mikä parantaa käyttömukavuutta ja työn sujuvuutta. 250 maalarinteippiä käytetään useimmiten maalin kiinnittymisen testausteippinä, mutta se toimii hyvin myös yleisiin kiinnitys- ja niputussovelluksiin, joissa tarvitaan vahvempaa paperiselkää. Kestää korkeintaan 52 °C (125 °F) käyttölämpötilaa 30 minuutin ajan. Suositellut käyttökohteet Laadunvarmistusprosessi maalin kiinnittymisen testauksessa Yleiset kiinnitys- ja niputussovellukset Sertifioitu testaus Scotch®-maalarinteippi 250 on käyttömukavuudeltaan erinomainen maalarinteippi. Rullan sisäpuolella on mainittu valmistuspäivämäärä, joka helpottaa tuotteen käyttöiän määrittämistä. Parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi käytä Scotch® maalarinteippi 250 18 kuukauden kuluttua valmistuspäivämäärästä. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Scotch®-maalarinteippi 250 täyttää ASTM D 6123 / 6123M-97 -vaatimukset. Scotch® 250- maalarinteippiä on käytetty testauksen suorittamiseen ASTM D-3359:n mukaisesti. Tämä testimenetelmä ei kuitenkaan tue mitään tiettyä teippiä tai suosittele tietyn teipin käyttöä. Suunniteltu ja valmistettu vähintään 60 unssin teräkseen kiinnittymiseen per tuuma ASTM D-3330 tavan A mukaisesti.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen